Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Astăzi de la ora 21:00, Viitorul va încerca să obţină calificarea în turul 3 preliminar al Europa League. Constănţenii au nevoie de o victorie cu Vitesse, sau de un egal de la 3 goluri în sus. Hagi speră să găsească din nou formula pentru a-l surprinde pe omologul său de pe banca olandezilor, rusul Leonid Sluţki. Şi cel mai probabil va merge pe un presing agresiv, dar şi pe o presiune în ofensivă.
 
2. FCSB intră şi ea în cursa europeană, tot astăzi, dar de la 21:30. Manşa retur contra celor de la Rudar, pleacă de la 2-0 pentru vicecampioana României. Chiar şi aşa, Nicolae Dică se teme de partida depe Arena Naţională. "Eu am mai trăit ca jucător un moment ca ăsta, când am câştigat în deplasare cu 4-2 şi am pierdut apoi cu 2-1, după ce am fost conduşi cu 2-0 şi eram aproape să pierdem calificarea. Trebuie să fim concentraţi", spune Dică.
 
3. Sparta Praga, echipa la care evoluează Florin Niţă, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu şi Bogdan Vătăjelu, a fost învinsă cu 2-0 în prima manşă de Subotica, iar în această seară, de la ora 20:00, încearcă să întoarcă scorul şi să ajungă în turul 3 preliminar. Interesant e că meciul va fi condus de arbitrul Sebastian Colţescu, 41 ani, delegat de UEFA la duelul de la Praga. Colţescu îi va avea alături pe Valentin Avram şi Mircea Orbuleţ, asistenţi, în vreme ce al patrulea oficial va fi Iulian Călin.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare