Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. LIVE | U Craiova - Leipzig se joacă joi, de la ora 19:30. RB Leipzig n-are prea mari emoţii cu CS U Craiova şi a deplasat în România un lot format din 16 jucători, dintre care doi sunt portari. În tur, Leipzig a învins cu 3-1.

2. LIVE TEXT | CFR Cluj - Alashkert se joacă joi, de la ora 20:00. Campioana României e aproape calificată în play-off-ul Europa League. CFR Cluj îşi continuă drumul către grupele Europa League cu meciul retur împotriva armenilor de la Alashkert. Partida este joi, de la ora 20:00, şi va porni de la scorul de 2-0 pentru campioana României.
 
3. Partida Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, întreruptă din cazua ploii, se va relua joi, nu înainte de ora 20.00. Înainte, de la ora 18.00, pe terenul central se va juca un meci de simplu masculin, între canadienii Milos Raonic şi Denis Shapovalov.
 
4 LIVE TEXT | FCSB - Hajduk Split, joi, de la 21:30 I FCSB întâlneşte Hajduk Split, joi, de la 21:30, în manşa retur a turului 3 preliminar Europa League. În tur, vicecampioana României a obţinut o remiză, scor 0-0, în Croaţia, şi va începe partida de pe Naţional Arena în postură de favorită la calificare.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare