Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. PAOK - Benfica, ora 22:00 | In tur Benfica a condus la pauza cu 1-0 datorita unui gol inscris din penalty spre finalul primului mitan. Trupa elena a restabilit egalitatea la una dintre putinele actiuni pe care le-a avut la poarta lusitanilor. PAOK a castigat in week-end in campionat 1-0 cu Asteras si are deja sase partide oficiale disputate in actuala stagiune, pana acum n-a suferit niciun esec. Benfica a avut un meci in weekend cu Sporting 1-1.
 
2. Salzburg - Steaua Roşie, ora 22:00 | Campioana Austriei cauta de ani buni sa revina in grupele Ligii Campionilor, ultima data jucand in sezonl 1994/1995, de atunci luand parte doar la competitia secunda a continentului, Europa League. Steaua Rosie Belgrad se poate mandri la randul ei cu faptul ca este neinvinsa in acest sezon, in cele 12 partide de pana acum izbutind noua victorii, remizand de trei ori.
 
3. BATE - PSV, ora 22:00 | Dupa ce s-au impus in tur cu 3-2, olandezii sunt mari favoriti in meciul de azi. Este singura echipa din Eredivisie care are punctaj maxim dupa primele trei runde, fiind bineinteles lidera ierarhiei. BATE n-a mai ajuns in grupele acestei competitii din 2015, iar in ultimii ani a fost eliminata de echipe chiar mai slab cotate decat PSV.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare