Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmări are accidentarea gravă suferită de Diakhaby în duelul cu Real Madrid. Anunţul clubului Valencia | VIDEO

Ce urmări are accidentarea gravă suferită de Diakhaby în duelul cu Real Madrid. Anunţul clubului Valencia | VIDEO

Superliga

Comentarii

Fundaşul central al celor de la Valencia, Mouctar Diakhaby (27 de ani), a suferit o luxaţie la genunchiul drept în urma accidentării din duelul cu Real Madrid.

Diakhaby, accidentat grav în duelul cu scântei dintre Valencia şi Real Madrid

Jucătorul echipei Valencia, Mouctar Diakhaby, s-a accidentat grav sâmbătă seara, în timpul meciului cu Real Madrid, scor 2-2, în etapa a 27-a din La Liga.

Internaţionalul din Guineea, care "a suferit o luxaţie a genunchiului drept", potrivit unui comunicat dat publicităţii duminică.

"După primele îngrijiri medicale, fundaşul central al Valenciei a rămas în spital pentru monitorizare clinică şi aşteaptă teste suplimentare", a precizat Valencia.

În minutul 87, Tchouameni a căzut peste Mouctar Diakhaby, apărătorul central al celor de la Valencia, l-a prins cu piciorul întins şi l-a accidentat grav. Jucătorul ”liliecilor”, care a urlat de durere, a fost scos de pe teren pentru a fi transportat la spital.

În urma rezultatului de egalitate înregistrat pe Mestalla, Valencia ocupă locul 9 în La Liga, cu 37 de puncte, în timp ce Real Madrid rămâne în continuare lider în clasament, cu 66 de puncte.

Dr distanţa faţă de principalele urmăritoare, Girona şi Barcelona, se poate reduce dacă cele două rivale catalane îşi câştigă meciurile in această etapă.

Afla mai multe despre: la ligavalenciavalencia real madridmouctar diakhaby 

viewscnt
Articole similare