Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce veste! 2,5 milioane de euro pentru Mitriţă! U Craiova le întrece pe FCSB şi CFR Cluj şi-n Liga 1

Ce veste! 2,5 milioane de euro pentru Mitriţă! U Craiova le întrece pe FCSB şi CFR Cluj şi-n Liga 1galerie foto
Comentarii

Chiar dacă s-a despărţit recent de Băluţă, Screciu şi Gustavo, Universitatea Craiova continuă să rămână una dintre echipele puternice din Liga 1 şi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, deţine cel mai valoros jucător din România la ora actuală.

CITEŞTE ŞI

Cotele de piaţă s-au modificat în această vară, iar Alexandru Mitriţă (23 ani) este acum numărul 1 în prima ligă, cu o cotă de piaţă de 2,5 milioane de euro, cu 300 de mii mai mult decât Cristi Manea (CFR Cluj) şi Dennis Man (FCSB).

Mitriţă reprezintă una dintre cele mai bune afaceri făcute de un club din Liga 1 în ultimii ani. Atacantul a fost luat sub formă de împrumut de la Pescara în vara anului trecut, iar la începutul anului 2018 oltenii i-au activat opţiunea de cumpărare, achiziţionându-l pentru 750 de mii de euro. 

Cele 15 goluri şi patru pase decisive reuşite în precedentul sezon l-au ajutat pe Mitriţă să ajungă şi la echipa naţională. De asemenea, cu el pe teren, U Craiova a cucerit un nou trofeu după foarte multă vreme: Cupa României. 

În top 10 cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1 la ora actuală regăsim cinci jucători de la FCSB, trei de la CFR Cluj şi câte unul de la U Craiova şi Viitorul. 

Afla mai multe despre: alexandru mitritau craiovaliga 1mercato 

viewscnt
Articole similare