Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce vrea să facă Horaţiu Moldovan după ce se va lăsa de fotbal: ”La asta se gândeşte orice fotbalist”

Ce vrea să facă Horaţiu Moldovan după ce se va lăsa de fotbal: ”La asta se gândeşte orice fotbalist”

Rapid

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului, Horaţiu Moldovan (25 de ani) a povestit, în cadrul unui interviu, ce a făcut cu primii bani câştigaţi din fotbal şi ce are de gând să facă după ce se va lăsa de el.

Horaţiu Moldovan a avut de parcurs un drum lung până să ajungă un om de bază în echipa Rapidului şi titular în poarta naţionalei României.

A făcut primii paşi în fotbal la CFR Cluj, club care l-a împrumutat în mai multe rânduri, la FC Hermannstadt şi Energeticianul Târgu Jiu.

Ulterior, după despărţirea de CFR, acesta a mai trecut pe la Ripensia Timişoara, Sepsi şi UTA Arad, iar din ianuarie 2021 îmbracă tricoul vişiniu al Rapidului.

Ce vrea să facă Horaţiu Moldovan după ce se va lăsa de fotbal

Ajuns la 25 de ani, Horaţiu Moldovan a dezvăluit că primii lui bani câştigaţi din fotbal i-a dat bunicii sale, iar acum se gândeşte deja şi la ce are de gând să facă după ce se va retrage din activitate. Este atras de domeniul imobiliar.

”Primii mei bani în fotbal i-am câştigat la un turneu al şcolilor, «Campionii Clujului», am luat locul 1 şi am câştigat 500 de lei. Am mers şi i-am dat bunicii mele, Dumnezeu s-o ierte!, care m-a dus peste tot la fotbal, stătea după mine oriunde. Aşa am simţit eu în momentul ăla.

Mă sfătuiesc foarte mult cu părinţii mei, din banii pe care-i câştig în fotbal mă gândesc să-i investesc ca să am o anumită siguranţă. Majoritatea în imobiliare. La astea se gândeşte orice fotbalist”, a declarat Moldovan, conform Gsp.

În momentul de faţă, Horaţiu Moldovan este cotat la 2 milioane de euro de site-urile de specialitate.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovanbani fotbal 

viewscnt
Articole similare