Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai aşteptată BĂTĂLIE: Cătălin Moroşanu Vs Daniel Ghiţă! "Moartea din Carpaţi" a acceptat provocarea: "Aştept data şi ora!"

Cea mai aşteptată BĂTĂLIE: Cătălin Moroşanu Vs Daniel Ghiţă! "Moartea din Carpaţi" a acceptat provocarea: "Aştept data şi ora!"

Alte sporturi

Comentarii

Meciul dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu are toate şansele să se concretizeze, iar confruntarea să aibă loc în 2019.

Cei doi luptători au avut schimbe dure de replici şi s-au ironizat reciproc în ultimele săptămâni, dar se pare că în cele din urmă vor ajunge la un numitor comun şi vor bate palma pentru un dintre cele mai aşteptate lupte ale ultimilor ani.

Lupta ar putea avea loc în circuitul Glory, însă cei doi iau în calcul şi o gală neutră, organizată de echipele celor doi. Ambii sportivi au convenit, cel puţin la nivel declarativ, ca reprezentanţii lor să se pună la masa negocierilor pentru a stabili o dată concretă pentru confruntare, dar şi un set de regului.

Moroşanu: "Aştept data şi ora!" / Ghiţă: "În sfârşit, a răspuns Moroşanu!"



Ce a scris Moroşanu pe Facebook: ”La început am privit-o ca pe o provocare sportivă, pe care am acceptat-o, iar apoi totul s-a transformat într-o telenovelă în care singurul actor era el, sperând că mai atrage şi alţi oameni în filmul lui. Probabil, surprins că am zis da, a început să mă jignească. Nu doar pe mine, ci şi pe toţi sportivii care luptă în Dynamite, unii dintre ei foşti colegi sau prieteni.

Înţeleg că ai ceva personal cu mine, dar lasă-i pe ceilalţi sportivi. Te-am respectat, ai fost numărul 1, acum Benny este numărul 1. Să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei să lupţi în Dynamite? Foarte bine! Nu vrei să lupţi cu mine aici? Foarte bine. Dar încetează să mai jigneşti sportivii. Eşti sportiv şi ştii foarte bine cât de greu e, câte sacrificii se fac din partea fiecăruia dintre aceşti băieţi pentru a fi în ring.

Vrei gală neutră? Hai să o facem. O promoţie din străinătate de top care să facă acest meci. Arbitrii străini, promotori străini, teste antidoping, teste medicale, teste psihologice.

Îţi cer public să renunţi la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sală, Sebi Ciobanu, l-a bătut de două ori şi să începi discuţiile pentru un meci direct. Acum nu mai ai nicio scuză! Aştept ora şi data! OFERTĂ CONCRETĂ! Fii bărbat, aşa cum te-am cunoscut.”

Răspunsul lui Daniel Ghiţă: ”În sfârşit, a răspuns Moroşanu la provocarea mea!

Cu drame şi minciuni, dar măcar ai acceptat sa lupţi! Sa speram ca nu ne minţi! Eu te am provocat, nu tu pe mine! Eu am cerut ora şi data! Ca sa rămânem la adevăr...

Managerii mei vor sta la masa cu managerii tai si cu cei de la Glory sa vedem dacă vor accepta, locul , ora şi data! Bine-nţeles şi care sunt condiţiile lor! Poate in gala de la Chicago? Am înţeles ca nu ai contract cu Glory la ora actuala.

Se putea la Local Kombat sau o gala fără nume in România cu teste, arbitrii neutri! Oriunde, oricând, doar sa lupţi odata!

Pentru tine nu trebuie sa renunţ la nicio lupta, ca nu am nevoie de mare pregătire sa urc cu tine in ring! Eu luptam si pe 15 la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii şi 8 luni de pregătire, deşi eu sunt ăla care a avut o pauza mare de patru ani!

Sa sune managerii tai, in realitate, ca de doua luni faceţi oferta invizibila, care nu au existat niciodată , doar in mintea voastră si fictiv pe Facebook. M a deranjat ca ai minţit presa şi publicul! Succes!"

Afla mai multe despre: catalin morosanudaniel ghitaluptareplici 

viewscnt
Articole similare