Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai grea decizie din carieră! De ce a refuzat-o Radu Drăguşin pe Bayern. ”Asta a contat cel mai mult” | EXCLUSIV

Cea mai grea decizie din carieră! De ce a refuzat-o Radu Drăguşin pe Bayern. ”Asta a contat cel mai mult” | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin a trecut vizita medicală şi va fi prezentat în cel mai scurt timp la Tottenham Hotspur. Fundaşul crescut de Juventus Torino va deveni al patrulea jucător român care îmbracă tricoul formaţiei londoneze, după Ilie Dumitrescu, Gică Popescu şi Vlad Chiricheş. Aşteptat cu mult entuziasm în Anglia de fanii echipei lui Postecoglou, Drăguşin a fost la un pas de a fi ”deturnat” din drumul spre Londra de Bayern Munchen.

Bayern se mai şi refuză! Din ce motiv Drăguşin le-a întors spatele bavarezilor: ”Îşi făcuse planuri de două săptămâni”

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a dezvăluit că în decizia jucătorului de a merge la Tottenham a cântărit foarte mult faptul că în ultimele două săptămâni, acesta şi-a plănuit viaţa alături de familie în Londra.

”Au fost foarte mulţi factori şi a fost foarte greu de ales între două cluburi mari. Noi am considerat că este pasul potrivit pentru Radu. El şi-a dorit să joace în Premier League. Cred că Tottenham este alegerea potrivită. 

(n.r. Ce l-a făcut pe Radu să o aleagă pe Tottenham?) A fost discuţie chiar şi cu Thomas Tuchel (n.r. antrenorul lui Bayern Munchen). Ambele echipe s-au comportat impecabil din punct de vedere al abordării.

În ambele părţi s-a simţit flatat, onorat să fie curtat de aceste două echipe. Probabil şi faptul că te gândeşti la concurenţa care e pe post. Cel mai mult a contat faptul că el de două săptămâni îşi plănuia viaţa în Londra, cu familia, cu prietena lui”, a spus Florin Manea, la Orange Sport.

Bavarezii s-au reorientat repede după ce au ratat transferul lui Drăguşin

Gruparea antrenată de Thomas Tuchel şi-a găsit fundaş, internaţionalul englez de la Tottenham, Eric Dier (29 de ani). Fotbalistul englez crescut de Sporting Lisabona a debutat la Tottenham şi a jucat în primii săi ani pe White Hart Lane pe poziţia de mijlocaş defensiv, iar în ultimii săi ani în nordul Londrei acesta s-a reprofilat într-un fundaş central.

Plecările din ultimele sezoane a belgienilor Toby Alderwiereld şi Jan Vertonghen l-au adus pe Dier în primul 11 al celor de la Tottenham, sub comanda lui Jose Mourinho, Antonio Conte şi Nuno Espirito Santo.

Eric Dier a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a Angliei de 49 de ori şi a înscris trei goluri, inclusiv un gol din lovitură liberă venit pe finalul meciului din grupă de la Euro 2016, cu Rusia, scor 1-1. Bayern Munchen le-a plătit celor de la Tottenham Hotspur aproximativ patru milioane de euro.

Decizia de a cumpăra un nou fundaş central în această iarnă este motivată de plecarea sud-coreeanului Kim Min Jae la Cupa Asiei, competiţie care se desfăşoară între 12 ianuarie şi 10 februarie.

 

Afla mai multe despre: tottenhamradu drăguşinpremier leaguebayern munchenflorin maneabundesliga 

viewscnt
Articole similare