Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai macabră coregrafie! Fanii echipei lui Screciu şi-au dat în petec la ultimul meci

Cea mai macabră coregrafie! Fanii echipei lui Screciu şi-au dat în petec la ultimul mecigalerie foto
Comentarii

Fanii lui KRC Genk, echipa la care este legitimat mijlocaşul Vladimir Screciu, şi-au dat în petic în runda precedentă din campionat. Suporterii au şocat întreg mapamondul cu o coregrafie în care unul dintre jucătorii echipei este prezentat ca fiind lovit de tren.

Jucătorul luat la ţintă de fani este atacantul Alejandro Pozuelo, căpitanul echipei. Acesta a ales să plece de la liderul din Belgia şi să se transfere în MLS, la Toronto FC. Meciul din weekend, cu Zulte Weregem, ar fi trebuit să fie ultimul pentru Pozuelo în tricoul lui Genk, însă el a lipsit de pe teren, din cauza unei răceli. Chiar şi aşa, fanii nu l-au iertat.
 
Supăraţi pe modul în care Pozuelo a ales să-şi facă ieşirea din club, fanii au afişat o coregrafie cu adevărat macabră. Suporterii au îmbrăcat o păpuşă gonflabilă într-un tricou al clubului, cu numele şi numărul lui Pozuelo, pe care au "spânzurat-o" timp de câteva minute de acoperişul tribunei. Ulterior, un tren din carton dirijat de fani loveşte păpuşa.
 
Alexandro Pozuelo juca la Genk din 2015, când a fost transferat de la Rayo Vallecano. În cei trei ani şi jumătate petrecuţi la Genk, a bifat 177 de prezenţe, în care a marcat 25 de goluri şi a dat 60 de assist-uri. În actualul sezon, atacantul spaniol a fost om de bază în campania care a dus-o pe Genk pe primul loc în campionatul Belgiei. A marcat 7 goluri şi a dat 18 assist-uri, în 42 de meciuri.
 
Toronto FC va plăti aproape 10 milioane de euro pentru atacantul spaniol.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pozuelogenkcoregrafiefani 

viewscnt
Articole similare