Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cea mai mare aroganţă!” Napoli pregăteşte un transfer spectaculos! Ce super jucător va fi coleg cu Chiricheş

”Cea mai mare aroganţă!” Napoli pregăteşte un transfer spectaculos! Ce super jucător va fi coleg cu Chiricheş

Fotbal

Comentarii

Mai e o etapă din Serie A, iar echipele au demarat deja tratativele pentru transferuri, în vederea viitoarei stagiuni. Napoli a ajuns la un acord cu o altă echipă clasată pe loc de Champions League în Italia pentru unul dintre jucătorii ei de bază.

"Napoli îi face o aroganţă Atalantei", scrie presa din Italia, care dezvăluie că echipa lui Chiricheş a ajuns la un acord cu slovenul Josip Ilicic pentru un transfer la finalul acestui sezon. 2,2 milioane de euro pe sezon îi oferă napoletanii lui Ilicic pentru un contract pe trei sezoane. 

Vicecampioana din Serie A încă nu negociază cu Atalanta, pentru că echipa din Bergamo e în continuare în luptă pentru un loc de Liga Campionilor. Are nevoie de măcar un punct, în weekend, în ultima rundă din Serie A, contra lui Sassuolo pentru a prinde o poziţie care duce direct în grupele Champions League.

Ilicic e pe locul opt în topul golgheterilor din Serie A, cu 12 reuşite în acest campionat. Slovenul a marcat duminică seară, în poarta campioanei, în Juventus-Atalanta, 1-1. 

Afla mai multe despre: napoliatalantailicicucl 

viewscnt
Articole similare