Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai mare bombă din Liga I! Mutu ar fi tentat să vină antrenor la FCSB. Mutarea s-ar putea face în vară, dacă Dică ratează titlul

Cea mai mare bombă din Liga I! Mutu ar fi tentat să vină antrenor la FCSB. Mutarea s-ar putea face în vară, dacă Dică ratează titlul

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost ”salvat” de pasul greşit făcut de CFR Cluj la Iaşi, dar Nick rămâne în continuare sub presiune. Becali a anunţat că Dică va continua la echipă doar dacă ia titlul, iar finanţatorul pare să aibă deja planurile B şi C în cazul în care FCSB va rata iar titlul.

Roş-albaştrii au prima şansă la titlu, după ultimele rezultate din playoff, dar campionatul încă nu este jucat. Dacă va reuşi să se impună, atunci Dică semnează automat prelungirea. Dacă FCSB ratează iar titlul, atunci Dică se va despărţi de stelişti.

În acest caz, Becali are pregătite deja două variante. Edward Iordănescu, rămas liber după demisia de la Astra, şi, surprinzător, Adrian Mutu.

Noul antrenor al celor de la Voluntari are şanse importante să ajungă la FCSB, după cum scrie Fanatik. Mutu a fost la un pas să ajungă la roş-albaştri şi în timpul carierei de fotbalist, dar transferul său a fost direcţionat spre Dinamo.

Acum sunt la Voluntari. Să mă sune Gigi şi vedem. Oricum ar fi, nimeni n-o să-mi facă mie echipa”, a spus Mutu.

 

Afla mai multe despre: mutufcsbbecalivoluntari 

viewscnt
Articole similare