Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai neagră primă repriză din istoria lui Real Madrid, pe teren propriu, în Liga Campionilor! Şahtior Doneţk scrie istorie cu o evoluţie extraordinară

Cea mai neagră primă repriză din istoria lui Real Madrid, pe teren propriu, în Liga Campionilor! Şahtior Doneţk scrie istorie cu o evoluţie extraordinară

Fotbal

Comentarii

Şahtior Doneţk a reuşit o repriză fantastică pe terenul celor de la Real Madrid, miercuri, în prima rundă din grupele Ligii Campionilor. Campioana Ucrainei a condus cu 3-0, consemnând cea mai neagră repriză din istoria participărilor în Liga Campionilor pentru Real Madrid, pe teren propriu.

Fără 10 dintre jucătorii de bază, Şahtior Doneţk a reuşit să marcheze de trei ori în poarta lui Thibaul Courtois, fără să primească vreunul. Au punctat Tete  - min. 29, autogol Varane - min. 33 şi Solomon - min. 42, fiind doar a doua echipă din istorie care reuşeşte să marcheze trei goluri pe terenul celor de la Real Madrid, în Liga Campionilor, în prima repriză.

Prima a fost Bayern Munchen, în februarie 2000, în faza secundă a grupelor Ligii Campionilor. Atunci, Real Madrid a primit vizita lui Bayern Munchen şi încasa trei goluri în prima repriză, prin Scholl, Efenberg şi Fink. Diferenţa este făcut de faptul că în acea primă repriză, Realul a marcat şi ea o dată, prin Morientes, iar pauza a îngheţat scorul la 1-3. La final, nemţii s-au impus cu 4-2.

Este pentru prima dată în istoria prezenţa Ligii Campionilor când Real Madrid este condusă pe teren propriu, după prima repriză cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare