Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai nouă variantă de antrenor pentru Craiova. Cum comentează interesul oltenilor: ”Îmi face plăcere!”

Cea mai nouă variantă de antrenor pentru Craiova. Cum comentează interesul oltenilor: ”Îmi face plăcere!”
Comentarii

Cristiano Bergodi este unul dintre numele vehiculate pentru a prelua banca tehnică a Universităţii Craiova. Actualul tehnician de la FC Voluntari a vorbit în conferinţa dinaintea partidei cu Dinamo despre această posibilitate.


”Se zvoneşte... în România se zvoneşte, de când am venit în 2005, se zvoneşte prea mult. (râde)Îmi face plăcere, dar sincer nu ştiu nimic. Nu m-a sunat nimeni şi nu mi se pare corect în acest moment să vorbesc despre altă echipă” a declarat Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă susţinută joi. ”E un antrenor acolo, care a făcut şi treabă bună în primul meci... Îmi face plăcere, dar nu mă gândesc. Eu mă gândesc numai la echipa mea şi sunt concentrat pentru sfârşitul acestui campionat” a mai declarat actualul antrenor de la FC Voluntari.

Bergodi o antrenează pe FC Voluntari din 2018. În România, el a ajuns pentru prima dată în 2005 când a devenit antrenorul formaţiei FC Naţional Bucureşti. Tot în fotbalul românesc, Bergodi le-a mai antrenat pe Rapid, Politehnica Iaşi, Steaua Bucureşti, din nou Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş.

Un trofeu a câştigat Bergodi ca antrenor în fotbalul românesc: Superucupa României cu Rapid Bucureşti în 2007. La FC Voluntari a reuşit să revitalizeze o formaţie pe care foarte multă lume o vedea deja retrogradată în liga a doua.

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare