Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cei de la Ajax s-au interesat de vreun jucător de la Viitorul?” Cum a răspuns Ogăraru, după ce a vizitat alături de Hagi academia din Amsterdam

”Cei de la Ajax s-au interesat de vreun jucător de la Viitorul?” Cum a răspuns Ogăraru, după ce a vizitat alături de Hagi academia din Amsterdam
Comentarii

George Ogăraru şi Gică Hagi au mers să asiste la partida Ajax - Juventus 1-1, din sferturile Ligii Campionilor, iar înainte de meci au vizitat celebra academie a echipei olandeze.

În mai multe rânduri, Gică Hagi a declarat că şi-a construit academia împrumutând şi idea de la Ajax, un club cunoscut pentru juniorii pe care îi formează. Patronul Viitorului a vizitat încă o dată academia fostei campioane a Olandei. De această dată, a fost însoţit de George Ogăraru, cel care a jucat la Ajax şi care în prezent este şeful departamentului de scouting de la Viitorul.

Ogăraru spune că a fost o vizită în urma căreia s-a ales cu informaţii serioase despre cele mai noi proiecte ale lui Ajax. Întrebat dacă echipa olandeză urmăreşte şi vreun jucător de la Viitorul, fostul fundaş dreapta spune că nu s-a discutat despre vreun astfel de subiect:

”Nu e prima dată când Gică ajunge acolo dar acum, şi prin prezenţa mea, bineînţeles că am intrat mai adânc în secretele academiei, am intrat puţin în noile proiecte pe care le dezvoltă şi e important ca să vedem ce fac cei de la care cred că avem de învăţat. El a fost apreciat dintotdeauna pentru ceea ce este ca om de fotbal şi pentru proiectul lui, este bine ştiut, nu este prima dată când se scrie despre proiectul academiei şi al clubului şi a fost primit cu braţele deschise, foarte apreciat.

(Cei de la Ajax au mai pus întrebări despre vreun jucător de la Viitorul?) Nu, nu am vorbit despre jucătorii de la Viitorul. Am vorbit despre filozofie, infrastructură, despre plan, perspectivă. (Ce jucător de la Viitorul ar mai putea ajunge la o echipă mare?) Avem jucători valoroşi, competitivi, o demonstrează cifrele, statistica, cred că sunt jucători care pe viitor pot să demonstreze şi în fotbalul european iar Răzvan Marin este într-adevăr un reper şi un exemplu.



(Urmează Ianis?) Ianis este liderul aceste echipe, este de multă vreme, s-a întors să ajute din nou clubul, l-a ajutat, l-a condus din nou spre o nouă performanţă, are nişte statistici impresionante şi este decisiv în meciurile cele mai grele. Ce se va întâmpla de la vară, pot să vă spun că există foarte mult interes pentru el şi e normal să fie aşa”,
a declarat Ogăraru.

Afla mai multe despre: ogararuhagiajax 

viewscnt
Articole similare