Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei portari pe care Barca îi are pe listă pentru a-l înlocui pe Norberto Neto

Cei trei portari pe care Barca îi are pe listă pentru a-l înlocui pe Norberto Neto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are trei variante de portari pe listă pentru a-l înlocui pe Norberto Neto, portarul de rezervă al lui Ter Stegen.

FC Barcelona caută un alt portar de rezervă pentru Ter Stegen. Deşi au fost vehiculate mai multe variante în ultima perioadă, se pare că Barca s-a oprit la trei goalkeeperi experimentaţi.

Potrivit presei spaniole, trei portari se află în acest moment pe lista Barcelonei:

- Jordi Masip, portarul lui Real Valladolid, a retrogradat în liga a doua şi vrea să plece. Este un goalkeeper experimentat, cu reflexe foarte bune, care a crescut în La Masia. Ar accepta fără probleme rolul de rezervă al lui Ter Stegen.

- Sergio Asenjo este al doilea nume de pe listă. Portarul lui Villarreal şi-a pierdut poziţia de titular şi de asemenea vrea să plece. Este un goalkeeper cu reflexe, dar şi bun în jocul aerian. De asemenea, ar accepta rolul de rezervă al lui Ter Stegen

- David Ospina, spectaculosul portar columbian, este cel de-al treilea nume de pe lista catalanilor. Portar experimentat, bun în situaţii de unu vs unu, dar şi cu reflexe bune, Ospina poate fi o variantă foarte bună pentru Barca, dacă va veni din postura de jucător liber sau sub formă de împrumut.

Barca i-a adus în această vară pe Emerson, Eric Garcia, Sergio Aguero şi Memphis Depay. Francisco Trincao a fost deja împrumutat la Wolverhampton.

Afla mai multe despre: jordi masipsergio asenjodavid ospina 

viewscnt
Articole similare