Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bogat afacerist din Marea Britanie vrea să cumpere un club din Premier League. Cu ce forţă din Anglia negociază

Cel mai bogat afacerist din Marea Britanie vrea să cumpere un club din Premier League. Cu ce forţă din Anglia negociază

Premier League

Comentarii

Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, vrea să cumpere Chelsea, deşi se declară fan Manchester United. Miliardarul în vârstă de 66 de ani nu a negat intenţia.

Roman Abramovic este dispus să vândă clubul pe care-l deţine în 2003, din cauza problemelor pe care le are în Marea Britanie. Patronul lui Chelsea a căzut victimă colaterală în scandalul Sergei Skripal - fostul spion rus care a fost otrăvit cu o substanţă creată în laboratoarele din Rusia. După acel caz, autorităţile din Marea Britanie au decis să refuze să prelungească viza mai multor ruşi care locuiau în Regat.

Abramovic şi-a luat însă cetăţenie israeliană şi a ocolit aceste interdicţii, dar simte că investiţiile sale în Marea Britanie nu sunt în siguranţă. RT.com notează că cei de la Chelsea au negat constant că Abramovic vrea să vândă clubul, dar există zvonuri care susţin că ar fi de acord să-l cedeze dacă va primi 3 miliarde de dolari.

Cel mai interesat pare a fi Jim Ratcliffe, cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie, cu o avere de 25 de miliarde de dolari. Deşi se declară mare fan Manchester United, Ratcliffe pare dispus să investească în clubul de pe Stamford Bridge. Într-un interviu pentru BBC Sport, Jim Ratcliffe n-a negat că este interesat să facă această investiţie: ”Niciodată să nu spui niciodată, dar nu ştiu cum se vor termina aceste discuţii”.

Afla mai multe despre: jim ratcliffeabramovic 

viewscnt
Articole similare