Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai în formă atacant din Europa: are zece şuturi pe poartă şi zece goluri, deşi a fost titular o singură dată

Cel mai în formă atacant din Europa: are zece şuturi pe poartă şi zece goluri, deşi a fost titular o singură dată
Comentarii

Atacantul spaniol al echipei Borussia Dortmund, Paco Alcacer, este de neoprit în acest sezon. Deşi a fost titular o singură dată, vârful împrumutat de formaţia germană de la FC Barcelona a înscris la fiecare şut pe poartă.

Luni seară, Paco Alcacer a ajuns la zece goluri din tot atâtea şuturi pe poartă, în acest sezon, pentru echipa de club şi prima reprezentativă a Spaniei. Introdus pe teren în minutul 57 al partidei cu Anglia, scor 2-3, Alcacer a marcat cu capul, un minut mai târziu.

 

 

Alcacer a ajuns la trei goluri înscrise în ultimele două meciuri pentru Spania, după ce reuşise o dublă în urmă cu doar patru zile, împotriva Ţării Galilor. Pentru Dortmund, el a înscris de şapte ori, în patru apariţii în acest sezon.

 

 

Paco Alcacer are cifre mai bune chiar şi decât atacantul polonez Krzysztof Piatek. Spaniolul a marcat zece goluri în şase meciuri, deşi a fost titular în doar o singură partidă. El are un gol la fiecare 27 de minute, în timp ce Piatek a marcat în fiecare 60 de minute – 14 goluri în zece meciuri pentru Genoa şi Polonia.

 

 

15 milioane de euro este cota atacantului împrumutat de Dortmund de la Barcelona

23 de milioane de euro trebuie să plătească Borussia Dortmund pentru transferul definitiv al lui Paco Alcacer

25 de ani are Paco Alcacer

Afla mai multe despre: paco alcacergoluridortmund 

viewscnt
Articole similare