Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai sincer din Liga 1: "A fost un meci foarte urât!" Gardoş şi singurul detaliu pozitiv din UTA-Academica în opinia sa

Cel mai sincer din Liga 1: "A fost un meci foarte urât!" Gardoş şi singurul detaliu pozitiv din UTA-Academica în opinia sa
Comentarii

Academica Clinceni a smuls o remiză pe terenul formaţiei UTA, scor 0-0.

La finalul partidei, Florin Gardoş, jucătorul ilfovenilor, a fost extrem de sincer: "Acesta e singurul lucru pozitiv din meciul de astăzi, că nu am luat gol. În rest, am avut un joc slab pe faza ofensivă. Cred că a fost în general un meci urât. Ambele echipe trebuie să ne ridicăm la nivelul competiţiei, la nivelul stadionului. A fost un meci foarte urât" a recunoscut fostul fotbalist al FCSB-ului.

"Sunt dezamăgit, am aşteptări mai mari şi de la mine şi de la echipa mea şi am simţit că putem să facem mult mai mult" a mai spus el, care a încercat apoi să găsească şi explicaţii: "Poate suprafaţa de joc, că a fost ud terenul şi nu ne-am mai întâlnit în acest sezon...când e terenul prea bun nu e bine" a mai declarat Gardoş.

Despre remiza de la Arad, a vorbit şi un alt fost campion cu FCSB, Cristi Tănase: "Nu a fost un meci cu goluri, dar nu cred că a fost un meci urât. Am avut nişte acţiuni foarte frumoase, din păcate nu am reuşit să înscrie. Din fericire pentru noi, azi adversarul nu a marcat. Puteam să câştigam , dar din păcate în această seară nu am putut. Sperăm să mergem înainte şi sperăm ca la meciul cu FCSB să facem un meci bun şi după vedem ce o fi pe viitor. (n.r despre meciul cu FCSB) Ar fi o victorie mare pentru noi, pentru că jucăm cu FCSB, o echipă bună, o echipă puternică. Le-au revenit şi jucătorii care au avut probleme cu virusul... noi ne pregătim, avem timp să ne pregătim pentru acest meci şi sperăm să o facem cât mai bine pe viitor. Nu contează unde jucăm, noi trebuie să muncim în aceste 2 săptămâni şi trebuie să reuşim să câştigăm, sau să facem un rezultat cât mai bune pentru noi" a spus Cristi Tănase.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare