Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai bune prietene. Ce spune Ostapenko despre Sorana Cîrstea: "Ne distrăm foarte mult"

Cele mai bune prietene. Ce spune Ostapenko despre Sorana Cîrstea: "Ne distrăm foarte mult"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a turneului de la Roland Garros, a confirmat, într-un interviu acordat cotidianului sportiv Marca, din Madrid, că este prietenă bună cu Sorana Cîrstea.

"Am o prietenă bună în circuitul WTA. Este vorba Sorana Cîrstea. Ea chiar a venit să mă viziteze la Riga şi ne-am distrat foarte mult. Vorbesc cu multe jucătoare, însă este adevărat că e dificil să ai prietene, pentru că în ziua următoare trebuie să le înfrunţi pe teren", a spus Ostapenko.

Referindu-se la finala câştigată anul trecut la Roland Garros, în faţa Simonei Halep, Ostapenko a precizat: "Acest succes m-a marcat, bineînţeles, pentru că totul s-a schimbat pentru mine după ce am câştigat la Roland Garros. Este puţin mai greu, pentru că acum toată lumea vrea să câştig. Iar acest lucru mă obligă să pregătesc foarte bine toate meciurile şi să joc la cel mai înalt nivel al meu. Nu este uşor, deoarece suntem tot timpul pe drumuri, cu schimbările orare pe care le implică acest lucru şi este obositor. Însă aceasta este cariera mea".

Ostapenko a fost învinsă miercuri de românca Mihaela Buzărnescu, scor 6-1, 6-3, în turul al doilea la Doha (Qatar).

Afla mai multe despre: sorana cirsteamadridostapenkodohaqatar 

viewscnt
Articole similare