Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai scumpe transferuri din istoria lui Liverpool au gafat INCREDIBIL! ”Cormoranii” egalaţi de un fost jucător în urma unei erori uriaşe

Cele mai scumpe transferuri din istoria lui Liverpool au gafat INCREDIBIL! ”Cormoranii” egalaţi de un fost jucător în urma unei erori uriaşe

Liverpool

Comentarii

Liverpool a plătit 141.3 milioane de euro pentru Alisson Becker şi Virgil van Dijk. Cei doi au comis o gafă uriaşă la scorul de 1-0 pentru ”cormorani” în deplasarea de la Fulham.

Relaxare sau lipsă de inspiraţie. Se prea poate amândouă. Dar cert este că portarul Alisson Becker şi fundaşul Virgil van Dijk i-au permis fostului jucător de la Liverpool, Ryan Babel să egaleze pentru Fulham în minutul 74 al meciului de pe Craven Cottage.

Gafa ”cormoranilor” a început de la James Milner care a pasat prost în spate. Van Dijk, deşi părea să aibă totul sub control, a pasat şi el greşit cu capul spre propriul portar, iar Alisson a continuat momentul mai puţin inspirat al ”oaspeţilor” fiind uşor păcălit de Babel.

78.8 milioane de euro a costat olandezul Van Dijk, în timp ce Alisson a fost adus pentru 62.50 de milioane de euro. A fost însă unul dintre puţinele momente slabe ale celor doi în acest sezon, atât Virgil van Dijk cât şi portarul Alisson fiind doi dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: virjil van dijkalisson 

viewscnt
Articole similare