Experiențe împreună.
You are here:

Cele trei scenarii pentru Liga 1 după ce meciurile se vor relua! "Scenariul cu 18 echipe de la anul şi fără retrogadare în acest sezon este posibil"

Cele trei scenarii pentru Liga 1 după ce meciurile se vor relua! "Scenariul cu 18 echipe de la anul şi fără retrogadare în acest sezon este posibil"

Liga 1

Comentarii

Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a dezvăluit cele trei scenarii luate în calcul pentru reluarea Ligii 1, după discuţiile avute între LPF şi cluburi.

Liga 1, ca mai toate campionatele din Europa, exceptând Belarus, a fost amânat, din cauza pandemiei de coronavirus. Totuşi, cluburile şi oficialii discută despre mai multe scenarii, atunci când situaţia va permite disputarea meciurilor de fotbal. 

Cristian Bivolaru a anunţat că putem avea parte şi de surprize: "Scenariul cu 18 echipe de la anul şi fără retrogadare în acest sezon este posibil. De la întreruperea campionatului am creat un grup al cluburilor împreună cu LPF în care facem schimb de idei, de informaţii şi, din tot ce a apărut, ca variante comentate pe acest grup, au rezultat trei scenarii: scenariul optimist, în care campionatul se încheie cu disputarea tuturor meciurilor, scenariul mai realist, în care se vor putea disputa nişte meciuri atât în campionat, cât şi în Cupa României, dar pe un alt format agreat, şi scenariul pesimist, în care nu se vor mai disputa meciuri sezonul acest.

Eu cred însă, aşa cum am văzut în ultimele zile că există o tendinţă care pleacă dinspre UEFA, dinspre asociaţia ligilor şi chiar dinspre cea a cluburilor, toţi vor să găsească solutii de ieşire din criză şi se discută despre începerea noului sezon al cupelor europene cât mai târziu posibil, undeva în august, pentru a da posibilitatea campionatelor naţionale să ducă la bun sfârşit meciurile", a declarat directorul general al Viitorului pentru Pro X. 

 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...