Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic a rămas fără antrenor! Ce cotă are Dan Petrescu să preia echipa şi să se dueleze cu Gerrard şi Ianis Hagi la titlu

Celtic a rămas fără antrenor! Ce cotă are Dan Petrescu să preia echipa şi să se dueleze cu Gerrard şi Ianis Hagi la titlu

Stranieri

Comentarii

Neil Lennon şi-a dat demisia în urma unui sezon dezastruos pentru Celtic. ”The bhoys” se află la 18 puncte în spatele liderului Rangers şi vor pierde titlul pentru prima dată în ultimii 10 ani. Astfel, tehnicianul formaţiei din Glasgow a ales să îşi înainteze demisia, recunoscând că nu a făcut o treabă destul de bună cu echipa aflată la dispoziţia sa. Asistentul John Kennedy va conduce fromaţia, până la deciderea unui antrenor permanent.

Ce cotă are Dan Petrescu să devină antrenorul lui Celtic

Neil Lennon a părăsit-o pe Celtic pentru a doua oară ca antrenor, după un sezon dezamăgitor pentru ”the hoops”. Nord-irlandezul reuşise să câştige 4 titluri şi 2 cupe în 2 mandate cu echipa din Glasgow, dar nu a putut să concureze cu Rangers în această stagiune şi a ales sp părăsească echipa. Fost jucător al Celtic, Lennon a recunoscut că prestaţia sa ca tehnician nu a fost una bună şi a ales să lase locul altcuiva.

Printre favoriţii să preia echipa se află mai mulţi foşti antrenori din Premier League. Roberto Martinez, actualul antrenor al Belgiei şi fost la Everton, are cota 4.33, Rafa Benitez, fost la Valencia, Liverpool şi Newcastle, cota 6.50, iar Frank Lampard, fost la Derby County şi Chelsea, cota 8.00.

Mai jos pe listă se află şi Dan Petrescu. După despărţirea de Kayserispor, tehnicianul român este în căutarea unei noi echipe, dar este improbabil ca acesta să vină în Scoţia.

Petrescu este cotat la 26.00 ca fiind următorul antrenor al formaţiei, iar cum Celtic doreşte ca echipa să joace un fotbal ofensiv, tehnicianul român nu pare o opţiune realistă pentru scoţieni.

Presa din Turcia a anunţat care ar fi, de fapt, motivul despărţirii lui Dan Petrescu de Kayserispor. 

Afla mai multe despre: dan petrescucelticdan petrescu kayserispor 

viewscnt
Articole similare