Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Certifică toate porcăriile!". Bogdan Cosmescu, acid la adresa lui Vassaras: "Explicaţii abracadabrante! Toată lumea are dreptul să ceară" | EXCLUSIV

"Certifică toate porcăriile!". Bogdan Cosmescu, acid la adresa lui Vassaras: "Explicaţii abracadabrante! Toată lumea are dreptul să ceară" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Minutul 91, Bogdan Cosmescu a avut un discurs acid la adresa şefului CCA, Kyros Vassaras, pe care l-a arătat cu degetul şi a spus că din cauza lui "toată lumea are dreptul să ceară ceva". Comentatorul Orange Sport l-a luat la ţintă pe grecul care conduce arbitrajul românesc.

Exeplicaţiile cu care Kyros Vassaras "certifică toate porcăriile", în privinţa deciziilor arbitrilor, îl deranjează pe Bogdan Cosmescu. La Minutul 91, comentatorul şi-a manifestat acid nemulţumirea şi l-a arătat cu degetul pe Vassaras, pe care îl consideră principalul vinovat pentru polemica din jurul arbitrajului.

Bogdan Cosmescu n-a mai suportat şi l-a luat la ţintă pe Kyros Vassaras: "Certifică toate porcăriile! Caută explicaţii abracadabrante"

Faptul că Marius Bilaşco s-a arătat nemulţumit de unele decizii corecte - conform verdictului lui Constantin Zotta -, după meciul FC Botoşani - FCSB 0-1, i-a oferit lui Bogdan Cosmescu prilejul să-l ia la ţintă pe Kyros Vassaras, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, pe care l-a arătat cu degetul.

Vina principală pentru faptul că multă lume se plânge de deciziile arbitrilor - unele corecte, altele nu - este Kyros Vasaras, consideră Bogdan Cosmescu. Comentatorul Orange Sport a spus că din cauza faptului că Vassaras "certifică toate porcăriile toată lumea are dreptul să ceară ceva", chiar dacă neîntemeiat.

"Ştii de ce spune Bilaşco? Principalul vinovat este domnul Vassaras. La ieşirile publice, în loc să spun că a greşit Marcel, Gigel, el inventează tot felul de explicaţii care certifică toate porcăriile. El caută tot felul de explicaţii abracadabrante! Vine, spune că e unghiul, că aşa sunt ultimele indicaţii, toate tâmpeniile. Din cauza asta, toată lumea are dreptul să vină să ceară orice! Principalul vinovat este Vassaras", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

După victoria FCSB de la Botoşani, 1-0, Marius Bilaşco l-a arătat cu degetul pe arbitrul Florin Andrei pentru unele decizii pe care le-a luat şi pe care el le-a considerat incorecte.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescukyros vassarasarbitrajsuperliga 

viewscnt
Articole similare