Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cesc Fabregas s-a făcut antrenor. Va fi adversarul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Cesc Fabregas s-a făcut antrenor. Va fi adversarul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă
Comentarii

Cesc Fabregas (36 de ani) a devenit şi el antrenor. Fostul campion mondial a fost numit principal la o echipă din liga a doua italiană.

Antrenorul Cesc Fabregas se va duela cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă în Serie B

Como, ocupanta locului şase în clasamentul din Serie B italiană, l-a demis pe Moreno Longo, antrenorul său din septembrie 2022.

Drept urmare, a decis să-i încredinţeze responsabilitatea primei echipe fostului internaţional spaniol Cesc Fabregas, cel puţin pentru o perioadă.

Astfel, el va fi, printre altele, şi adversarul celor de la Parma, echipă la care sunt legitimaţi internaţionalii români Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

În clasamentul din Serie B, după 13 etape, Parma este lider, cu 29 de puncte, în timp ce Como ocupă locul 6, cu 21 de puncte, dar un meci mai puţin.

Fabregas, în vârstă de 36 de ani, a jucat pentru Arsenal (2004-2011), Barcelona (2011-2014), Chelsea (2014-2019) şi Monaco (2019-2022), înainte de a-şi încheia cariera la Como în sezonul trecut.

Selecţionat de 110 ori pentru Spania, el a câştigat două titluri europene cu La Roja (2008, 2012) şi Cupa Mondială din 2010.

La turneul final din Africa de Sud, Fabregas a avut un rol major. În ciuda faptului că a marcat de 15 ori pentru naţională, cea mai importantă realizare a sa în tricoul Spaniei a fost o pasă de gol

El a fost cel care l-a servit ideal pe Andres Iniesta pentru golul care a făcut-o pe Furia Roja campioană mondială.

Afla mai multe despre: cesc fabregascomoserie b 

viewscnt
Articole similare