Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a început campania de achiziţii! Transfer de senzaţie făcut de campioana României

CFR Cluj a început campania de achiziţii! Transfer de senzaţie făcut de campioana Românieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj deja a început campania de transferuri pentru noul sezon, chiar dacă cel actual încă nu s-a terminat. Primul fotbalist semnat de ardeleni în această vară este un triplu campion al României.

Kevin Boli (28 de ani) a fost transferat definitiv de CFR Cluj de la Guizhou Hengfeng. Ardelenii au activat clauza de cumpărare în valoare de doar 300.000 de euro.

În acest sezon, Boli a jucat 19 meciuri în tricoul campioanei României, fiind un jucător important în planul tactic creat de Dan Petrescu în Gruia. În fapt, fundaşul central din Coasta de Fildeş este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Petrescu, tehnicianul fiind cel care l-a adus cu el în China. 

Transfer de senzaţie făcut de CFR Cluj 

Boli, triplu campion al României, a ajuns în Liga 1 la Viitorul Constanţa, alături de care a cucerit prima oară titlul. CFR îl cumpăra pentru 450.000 de euro, urmând să îl vândă după un an pentru 2,5 milioane în China. 

Astfel, nu doar că CFR şi-a adus un jucător de o valoare certă, dar a ieşit şi pe plus din întreaga afacere cu plecarea şi venirea lui Boli din China. 

Afla mai multe despre: cfr clujkevin boli 

viewscnt
Articole similare