Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj acceptă doar arbitri din primele şase campionate ale Europei, la meciurile din Liga 1

CFR Cluj acceptă doar arbitri din primele şase campionate ale Europei, la meciurile din Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a explicat de ce a refuzat propunerea grupării FCSB de a aduce arbitri străini la meciurile din play-off-ul Ligii 1. Clujenii au dezvăluit că vicecampioana a propus arbitri din Serbia, Turcia, Polonia şi Israel, care sunt inferiori valoric celor din Liga 1.

"În Adunarea Generală desfăşurată ieri, 27 februarie 2018, clubul CFR 1907 Cluj a votat împotriva aducerii arbitrilor străini la meciurile din play-off-ul Ligii 1. Aşa cum bine ştiţi, propunerea aducerii arbitrilor străini a venit din partea clubului FCSB, care, împreună cu această solicitare, a înaintat o listă cu Federaţiile propuse să trimită brigăzi la partidele din play-off. Cele patru Federaţii erau: Serbia, Turcia, Polonia şi Israel. Cu tot respectul pentru arbitri din ţările mai sus menţionate, considerăm că valoarea arbitrilor români este superioară acestora. Încurajăm arbitrajul românesc, cât şi fotbalul românesc, şi avem încredere că doar împreună putem creşte şi deveni mai puternici.

Totuşi, ca urmare a ultimelor articole apărute în presă, pentru a înlătura orice fel de acuzaţii la adresa clubului nostru, cât şi pentru eliminarea oricăror suspiciuni privind integritatea competiţiei, ne manifestăm public acordul ca la meciurile din play-off, cu aprobarea Federaţiei Române de Fotbal, să fim arbitraţi de către brigăzi doar din primele 6 campionate ale Europei, precum Spania, Anglia, Italia, Germania, Franţa", se arată în comunicatul emis de CFR.

Afla mai multe despre: cfr clujarbitri strainilpfcomunicatdeziciecomentariu 

viewscnt
Articole similare