Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana României negociază plecarea lui Burcă: "E un campionat bun"

CFR Cluj, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana României negociază plecarea lui Burcă: "E un campionat bun"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte să dea o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor în urma plecării lui Andrei Burcă, jucător cotat la 2,3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Venit în vara lui 2019 la CFR Cluj, de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 200 de mii de euro, Andrei Burcă s-a impus rapid sub comanda lui Dan Petrescu şi a devenit om de bază în defensiva ardelenilor.

Fundaşul central de 27 de ani şi-a trecut în palmares, anul trecut, primul trofeu din carieră, iar în toamnă a debutat şi pentru echipa naţională a României, unde a strâns deja patru prezenţe în reprezentativa pregătită de Mirel Rădoi.

Anul 2021 îi poate aduce şi primul transfer în străinătate lui Andrei Burcă. Florin Vulturar, impresarul fundaşului central, a dezvăluit că este în negocieri avansate cu o echipă dintr-un campionat puternic.

"Am o discuţie pentru Andrei Burcă, acum să vedem unde se ajunge. Clar în strainatate! De la CFR Cluj, doar în străinătate poate pleca.

E un campionat bun. Când l-am adus la CFR, doar preşedintele, Marian Copilu, a avut încredere în el şi uitaţi la ce nivel a ajuns. Este un jucător esenţial pentru naţionala României. Trebuie să facă un alt pas într-un campionat mai puternic" , a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Andrei Burcă, la Pro X.

 

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare