Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1. Debut perfect pentru Marius Şumudică. Clujenii s-au impus în Gruia

CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1. Debut perfect pentru Marius Şumudică. Clujenii s-au impus în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj - FK Borac Banja Luka, în primul tur preliminar din UEFA Champions League, s-a terminat 3-1.

CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1 (Omrani min 9, Deac min 28, Sigurjonsson min 59 /  Moraitis min 45+1)

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Bouhenna, Cestor, Camora - Sigurjonsson, J. Rodriguez - Costache, C. Deac, A. Păun - Omrani

Rezerve: Pereira, Hindrich - Cr. Manea, Graovac, Chipciu, Ciobotariu, Latovlevici, Tahiri, Debeljuh, Petrila, Hoban, Itu

Antrenor: Marius Şumudică

Banja Borac: Lakic - Coric, Milokevic, Cosic, Subic - Vojnovic, Meleg - Zakaric, Vranej, Ziljkic - Moraitis

Antrenor: Marko Maksimovic

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu - Cluj

Arbitru: Jochem Kamphuis (Olanda)

Min 90+4: Final de meci! Victorie pentru CFR

Min. 83: Ocazie CFR. După o combinaţie cu Sigurjonsson, Petrila trage peste poartă din interiorul careului.

Min 75: Galben pentru Rodriguez

Min 59: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Sigurjonsson a prins un şut senzaţional 

Min 46: A început repriza secundă

Min 45+1: Final de primă repriză

Min 45+1: GOOOOOL Borac! Moraitis marchează chiar înainte de pauză

Min 38: Ocazie mare Costache! Mijlocaşul CFR-ului s-a aflat într-o poziţie bună, dar fundaşul lui Borac Banja Luka, Coric, îndepărtează pericolul chiar de pe linia porţii

Min 28: GOOOOOOOOOOOOOOOL! Deac îşi repara greşeala de la penalty şi marchează golul de 2-0

Min 12: Galben pentru Păun

Min 10: Ciprian Deac ratează lovitura de la 11m. Mijlocaşul trimite direct în bara dreaptă dar Omrani este pe fază şi deschide scorul 

Min 9: Billel Omrani obţine un penalty, după ce a fost tras de mână de Milojevic

Min 1: A început partida!

Jochem Kamphuis va conduce la centru meciul CFR Cluj - FK Borac Banja Luka, programat, marţi, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Jochem Kamphuis va fi ajutat de asistenţii Mario Diks şi Rogier Honig. Rezervă va fi Joey Kooij.

Cine este FK Borac Banja Luka, adversara CFR-ului în primul tur al Ligii Campionilor

Adversara CFR-ului,  FK Borac Banja Luka este un club înfiinţat acum 95 de ani, care îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe Banja Luka City Stadium, o arenă cu zece mii de locuri.

Gruparea ”Crevno-Plavi” este condusă de Stojan Malbasic, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului, şi antrenată de Marko Maksimovic (37 de ani), un tehnician foarte tânăr, care a început să antreneze chiar la Banja Luka.

Maksimovic este un fost mijlocaş la echipe ca NK Zagreb, Istra, Sarajevo, Leotar sau Banja Luka şi este considerat un fel de erou local. S-a născut chiar în Banja Luka, iar ultimii trei ani din carieră i-a petrecut la Borac. Fost internaţional U21 al Bosniei, fostul mijlocaş a preluat echipa în 2015, la vârsta de 31 de ani. A antrenat-o doi ani, dar abia în cel de-al doilea mandat a reuşit să câştige titlul, la finalul sezonului trecut. El a fost numit în funcţie în decembrie 2020 şi din acel moment, a pierdut doar două  meciuri pe banca lui  FK Borac Banja Luka.

CFR Cluj - Borac Banja Luka LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 20:00, pe telekomsport.ro

Potrivit coeficientului UEFA,  FK Borac Banja Luka este mai slab cotată decât Differdange sau Racing-Union, echipe din Luxemburg.  Îl are în lot pe Stojan Vranjes, fost jucător la Pandurii şi CFR Cluj, iar în această vară  i-a transferat pe muntenegreanul Milan Vusurovic şi croatul Ante Zivkovic. Tot la Banja Luka evoluează Goran Zakaric, fost jucător la Universitatea Craiova în 2019-2020.

Lotul echipei antrenate de Maksimovic este cotat la 6.7 milioane de euro, iar cel mai bine cotat fotbalist este aripa stânga, Almedin Ziljkic, care este de altfel şi cel mai periculos jucător.

Atacantul Jovo Lukic este accidentat în acest moment şi va lipsi cel putin de la primul duel cu CFR Cluj. De asemenea, portarul Bojan Pavlovic nu a fost încă recuperat pentru acest joc.  Probleme medicale par să aibă şi Stojan Vranjes, dar şi Panajotis Moraitis. Iată cum arată echipa tip a lui Banja Luka în sezonul trecut:

  • Pavlovic - Dujakovic, Milojevic, Jovanovic, Kujundic - Brtan, Vojnovic - Zakaric, Vranjes, Zilikic - Lukic

Ce a declarat Marko Maksimovic, antrenorul lui Boraj, înainte de duelul de la Cluj

”Am urmărit meciurile amicale ale CFR-ului.  Noul lor antrenor Marius Sumudica are două sisteme de joc pe care le încearcă şi pe care mizează. Sunt o echipă care pedepseşte fiecare greşeală a adversarului, aşa că trebuie să luptăm până la sfârşitul fiecărei faze, până la ultima minge. Trebuie să le prevenim tranziţia şi pătrunderile pe aripi, pentru că acolo sunt cei mai periculoşi. Cred că Deac, căpitanul lor, dar şi atacantul Omrani, sunt reale pericole” a explicat Maksimovic. 

sursa foto: fkborac

Afla mai multe despre: fk borac banja luka 

viewscnt
Articole similare