Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Celtic 1-1. Campioana a făcut un meci MARE! Calificarea se joacă la Glasgow, săptămâna viitoare

CFR Cluj - Celtic 1-1. Campioana a făcut un meci MARE! Calificarea se joacă la Glasgow, săptămâna viitoare

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, cu Celtic Glasgow, în manşa tur a turului trei preliminar din UEFA Champions League.

CFR Cluj a arătat excelent în manşa tur cu Celtic, din turul al treilea preliminar UEFA Champions League. Burcă putea deschide scorul pentru ardeleni încă din minutul 5. La mijlocul reprizei, Omrani a avut şi el şansa de a marca, dar a ratat de puţin poarta. Câteva minute mai târziu, echipa lui Dan Petrescu a dat lovitura. Deac l-a lansat excelent pe Rondon, iar venezueleanul l-a executat simplu pe Bain. La cabine s-a intrat însă tot la egalitatea. Forrest a marcat pentru scoţieni.

Campioana României putea reveni în avantaj imediat după ieşirea de la cabine. Brown era să-şi marcheze în proprie poartă. Ţucudean a intrat şi el în finalul meciului şi imediat era să şi marcheze. Golgheterul din sezonul trecut a fost şi mai aproape de gol în minutul 85. Reluarea sa spectaculoasă a ratat de puţin poarta, iar CFR - Celtic s-a terminat 1-1.
 

CFR Cluj - Celtic 1-1
Au marcat: Rondon 27' / Forrest 37' 

Echipele de start:

CFR: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora (C) - Luis Aurelio, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, Omrani.
Rezerve: Vâtcă - Sylla, Păun, Costache, Ţucudean, Butean, Cestor.
Antrenor: Dan Petrescu

Celtic: Bain - Ajer, Elhamed, Simunovic, Bolingoli - Forrest, Brown (C), C. McGregor - Christie - Edouard, Morgan.
Rezerve: Gordon - Julien, Bitton, Griffiths, Hayes, Shved, Ntachm.
Antrenor: Neil Lennon

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin patru minute. 

Min. 85: Dublă ocazie CFR! Păun i-a pus probleme lui Bain cu un şut de la distanţă, iar Ţucudean a executat o "foarfecă", dar balonul a căzut pe plasa porţii celor de la Celtic. 

Min. 78: Ocazie CFR! La doar câteva minute după ce a intrat pe teren, Ţucudean a fost la un pas de a marca, dar mingea a fost deviată în corner. 

Min. 75: A ieşit Mario Rondon, marcatorul golului şi a intrat Ţucudean. 

Min. 66: Dan Petrescu îl scoate de pe teren pe Omrani şi îl introduce pe Păun. 

Min. 51: Ocazie IMENSĂ CFR! Scott Brown a fost aproape de un autogol, dar Bain a avut o intervenţie salvatoare. 

A început repriza a doua. 

Min. 37: GOL Celtic! Forrest este găsit liber în careu, a avut timp să preia, a şutat, mingea a lovit prima dată bară, iar apoi s-a dus în plasă. 

Min. 27: GOOOOOOL CFR! Contraatac devastator! Mario Rondon scapă singur cu Bain şi campioana României deschide scorul. 

Min. 24: Ocazie CFR! Omrani şutează pe lângă pe poartă, ardelenii cer lovitură de colţ, dar arbitrul acordă doar aut de poartă. 

Min. 6: Ocazie CFR! După lovitura de colţ execută, Burcă a trimis cu capul, dar mingea s-a dus peste poartă. 

Min. 5: Ocazie CFR! Rondon a fost aproape de a deschide scorul, dar Ajer a respins în corner. 

Min. 4: Ocazie Celtic! Edouard şutează de la distanţă, dar Arlauskis prinde în doi timp.


Dan Petrescu are încredere înaintea partidei de la Cluj, de pe "Dr. Constantin Rădulescu", dar este conştient de valorea lui Celtic şi diferenţa dintre cele două echipe. El ştie ce trebuie făcut pentru a avea un avantaj în returul din Scoţia: ”Avem nevoie să facem un joc perfect şi să nu primim gol, pentru că acest aspect va fi foarte important. Dar la felul cum joacă Celtic în acest moment, va fi foarte greu de oprit, pentru că are calitate în toate compartimentele. Aceasta va fi principala problemă, cum să îi oprim să marcheze”.

Chiar dacă echipa sa a fost lăudată, omologul lui Petrescu de pe banca lui Celtic este de părere că declaraţia "bursucului" face parte dintr-o strategie a acestuia: ”Nu prea cred în declaraţiile lui Dan, că ar fi un miracol. Respectăm CFR Cluj, au trecut cu bine de un meci foarte dificil în runda precedentă, contra lui Maccabi. Ştim cât de dificile pot fi astfel de meciuri şi acum nu va fi altfel. Sunt foarte bine organizaţi, joacă un stil apropiat celui britanic, deci mă aştept ca meciul din deplasare să fie cel mai dificil de până acum din această campanie”, a declarat Neil Lennon, antrenorul lui Celtic.

Partida care va începe la ora 21:00 va fi arbitrată de o brigadă condusă de sârbul Srdjan Jovanovic. 

Afla mai multe despre: cfr clujceltic glasgowuefa champions league 

viewscnt
Articole similare