Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj confirmă oferta primită din Premier League pentru Billel Omrani. Clujenii au dat răspunsul pe loc

CFR Cluj confirmă oferta primită din Premier League pentru Billel Omrani. Clujenii au dat răspunsul pe loc

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului CFR Cluj, a confirmat ofertele primite de Damjan Djokovic şi Billel Omrani, precizând că ardelenii nu sunt dispuşi să se despartă de cei doi fotbalişti.

Bogdan Mara confirmă oferta din Premier League pentru Billel Omrani

Damjan Djokovic a fost dorit de Marius Şumudică la Gaziantep, în timp ce Billel Omrani a avut o ofertă din Premier League, de la Sheffield United. Cum CFR Cluj nu poate să cumpere jucători în această iarnă, oficialii campioanei en titre nici nu au vrut să stea la discuţii. "Au existat, dar momentan nu suntem dispuşi să ne despărţim de aceşti jucători", a declarat Bogdan Mara.

Deşi au interdicţie la transferuri, ardelenii privesc partea plină a paharului: "Am făcut cele mai bune transferuri în această iarnă, chiar dacă am avut interzis la transferuri. Am reuşit să ţinem alături de noi doi oameni extrem de importanţi, atât Dan (n.r. - Petrescu), cât şi George (n.r. - Ţucudean). Suntem fericiţi că îl vedem din nou bine, cu chef de muncă şi sperăm cu multe goluri pentru echipă".

"Sperăm să începem campionatul în forţă"

Clujenii au plecat sâmbătă în Spania, la Oliva Nova, cantonament în care CFR Cluj va disputa cinci meciuri amicale.

"E o perioadă în care toţi fotbaliştii trebuie să tragă tare. Sperăm ca această perioadă de pregătire să ne prindă foarte bine şi să începem campionatul în forţă", a mai spus Mara.

Echipa lui Dan Petrescu are programat primul meci oficial din acest an la 2 februarie, de la ora 20.00, cu FCSB, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mara 

viewscnt
Articole similare