Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj îi face toate poftele lui Dan Petrescu! Două TUNURI pentru un nou titlu: fotbaliştii se transferă în Gruia

CFR Cluj îi face toate poftele lui Dan Petrescu! Două TUNURI pentru un nou titlu: fotbaliştii se transferă în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a rămas, în perioada de transferuri din vară, fără mai mulţi jucători importanţi care au pus umărul la câştigarea a trei titluri consecutive în Liga 1, dar şi la performanţele europene. Şefii din Gruia îi fac toate poftele lui Dan Petrescu şi pregătesc două transferuri care să întărească echipa, ca aceasta să fi capabilă să lupte pe două fronturi, campionat şi grupele Europa League.

CFR Cluj îi face toate poftele lui Dan Petrescu! Două TUNURI pentru un nou titlu: fotbaliştii se transferă în Gruia

Rămas fără George Ţucudean, Jesus Fernandes, Juan Culio, Kevin Boli sau Giedrius Arlauskis, Dan Petrescu a căutat să-şi facă din nou lot de titlu, cu investiţii minime. Au venit Cristi Bălgrădean, Gabriel Debeljuh, Cristi Manea a fost cumpărat definitiv, sau Nicolae Carnat, dar trasnsferurile nu se vor opri aici pentru campioana României.

CFR Cluj este în negocieri avansate cu KuPS Koupio, fosta adversară din play-off-ul Europa League, pentru transferurile lui Nana Boateng (26 de ani) şi Usman Sale (25 de ani), conform ziare.com. Cei doi jucători mai au contract cu KuPS până la finalul actualului sezon şi ar putea ajunge în Gruia la cererea lui Dan Petrescu, care vrea să-şi completeze lotul.

CFR Cluj îi face toate poftele lui Dan Petrescu! Două TUNURI pentru un nou titlu. Dan Petrescu i-a remarcat în Gruia

Dan Petrescu are ochi la fotbalişti de valoare şi i-a remarcat pe cei doi jucători de la KuPS chiar în meciul direct dintre cele două formaţii, din play-off-ul Europa League. CFR Cluj a învins-o pe KuPS Koupio cu 3-1 şi acum îi poate lăsa pe finlandezi fără cei doi jucători de bază. Nana Boateng a fost crescut de Manchester City, unde a jucat la echipele de tineret ale englezilor.

La finalul meciului cu finlandezii de la KuPS, Dan Petrescu a spus apăsat că îşi doreşte transferuri pentru a se putea lupta pe toate planurile în care este angrenată CFR Cluj.  "Acum, există doar o problemă: nu există acelaşi lot numeros ca anul trecut. Transmit şi pe această cale un mesaj. Nu cred că o să facem faţă pe atâtea fronturi. Şi eu vreau campionatul, dar nu e aşa uşor. Cu Chindia, nu am arătat aşa de bine. (...) Vreau un fundaş central, un mijlocaş creativ".

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Boateng în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Usman Sale în prezent, conform specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: cfr cluj transferuri tunuricfr cluj dan petrescudan petrescu transferuri cfr clujdan petrescu cfr cluj tunuri 

viewscnt
Articole similare