Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj îl vinde pe Billel Omrani la o echipă mare din Europa. Francezul va semna în zilele următoare. Cât costă transferul

CFR Cluj îl vinde pe Billel Omrani la o echipă mare din Europa. Francezul va semna în zilele următoare. Cât costă transferul

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul celor de la CFR Cluj, Billel Omrani va fi vândut, în aceste zile, la Celtic Glasgow pentru 3 milioane de lire, potrivit gsp.ro.

Francezul în vârstă de 26 de ani i-a impresionat pe scoţienii de la Celtic Glasgow, în dubla pe care CFR Cluj a disputat-o cu aceştia, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Omrani a înscris două goluri în partida retur, câştigată scor 4-3, şi i-a convins pe scoţieni să scoată din buzunar 3 milioane de lire sterline pentru achiziţionarea sa.

Potrivit aceleiaşi surse, zilele acestea mutarea se va perfecta. Mai sunt câteva zile până la data limită de transferuri în campionatul Scoţiei, 2 septembrie, iar cele trei părţi, cluburile şi jucătorul, încerc să grăbească procedura. Cota de piaţă a lui Billel Omrani este de 1,8 milioane de euro.

Billel Omrani a început fotbalul la Olympique Marseille şi se anunţa de mare viitor, cu sute de goluri la formaţiile de tineret. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă pasul decisiv către prima echipă din Marseille. Aşa că a fost împrumutat la Arles, înainte să-şi rezilieze contractul şi să ajungă liber de contract la CFR Cluj, în anul 2016. Omrani a jucat 116 meciuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile, pentru care a marcat 32 de goluri şi a oferit 27 assisturi.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare