Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, în alertă! Alte şase echipe îl vor pe super golgheterul dorit în Gruia: "Voi alege cea mai bună ofertă!"

CFR Cluj, în alertă! Alte şase echipe îl vor pe super golgheterul dorit în Gruia: "Voi alege cea mai bună ofertă!"

CFR Cluj

Comentarii

Frank Castaneda (26 de ani), un atacant care evoluează la Sheriff Tiraspol şi care a fost pe lista CFR-ului, ar putea semna cu altă echipă. Campioana României l-a dorit în perioada de mercato din ianuarie, dar nu a reuşit să-l convingă să semneze, iar acum ar putea regreta că n-a realizat mutarea atunci când a avut ocazia, având în vedere că vârful de atac are acum oportunitatea de a se transfera la un alt club.

Golgheterul dorit de CFR Cluj are oferte din şase ţări: "Voi alege cea mai bună opţiune!"

Urmărit de mai mult de CFR Cluj, Frank Castaneda ar putea semna cu altă echipă, după ce şefii din Gruia nu au găsit resursele necesare pentru a-l convinge pe vârful columbian să-şi pună semnătura pe un contract. La 26 de ani, Castaneda e căpitanul şi golgheterul lui Sheriff Tiraspol, după ce a marcat 25 de goluri şi a livrat 13 pase de gol în 35 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon pentru formaţia din Moldova.

Prestaţiile şi cifrele sunt de partea lui Castaneda, care ar putea să ajungă la altă echipă decât CFR Cluj, în vară, când perioada de mercato se va redeschide. Asta după ce a primit oferte din nu mai puţin de şase ţări. Într-un dialog cu o publicaţi din America de Sud, Frank Castaneda a dezvăluit că mai multe echipe s-au interesat de transferul său.

"Este un vis. Muncesc la asta de ani de zile. Mulţi nu ştiu nimic despre această ligă. Cred că este uşor, dar nu este. Este o mare satisfacţie pentru mine, o recompensă pentru tot efortul pe care îl fac de ani de zile. Echipe din ţări precum Arabia Saudită, Rusia, Egipt, România, Mexic, Columbia şi Statele Unite ale Americii şi-au manifestat interesul. Când ne vom pune toţi la masă, voi alege cea mai bună ofertă", a declarat Castaneda, conform laopinion.com.

Cu o înălţime de 1,71 m, Frank Castaneda este extrem de rapid şi loveşte bine mingea cu ambele picioare. Până să ajungă la Sheriff Tiraspol, în urmă cu un an, atacantul columbian a mai evoluat la Orsomarso, în ţara sa natală, şi la FK Senica, în Slovacia.

  • 700 de mii de euro este cota lui Frank Castaneda, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: frank castanedaofertecfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare