Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj l-a revitalizat la timp! Fotbalistul campioanei a "renăscut" şi i-a pus gând rău FCSB-ului: "A fost o perioadă grea pentru mine!"

CFR Cluj l-a revitalizat la timp! Fotbalistul campioanei a "renăscut" şi i-a pus gând rău FCSB-ului: "A fost o perioadă grea pentru mine!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a obţinut o nouă victorie cu 4-0 în faţa celor de la Poli Iaşi, iar Omrani a fost unul dintre marcatorii grupării din Gruia.

CFR Cluj a egalat-o la puncte pe liderul FCSB după victoria împotriva celor de la Poli Iaşi cu scor 4-0.

Omrani vrea să marcheze împotriva celor de la FCSB

Omrani a marcat al doilea gol al partidei împotriva moldovenilor pe finalul primei reprize, iar în cea de-a doua i-a oferit un assist lui Ciprian Deac, cel care a făcut dubla pentru CFR Cluj. La finalul meciului, atacantul clujenilor a spus că este foarte bucuros pentru reuşita de duminică seară şi ca se gândeşte deja la următorul meci cu FCSB, unde ar vrea să înscire.

"Sunt foarte fericit că am dat gol şi că am reuşit un assist, dar mai fericit că echipa a câştigat acest meci, a fost un meci foarte important pentru noi. Săptămâna viitoare avem meci foarte greu cu FCSB acolo şi avem nevoie să mergem acolo cu multă încredere. 

Sper să dau mai multe goluri, acum eu mă simt foarte bine. A fost o perioadă pentru mine, foarte lungă şi e foarte greu să fii în afara terenului, să nu poţi să joci. Antrenorul, tot staff-ul şi toţi jucătorii au încredere în mine şi mă motivează să revin la nivelul maxim la care am fost", a spus Omrani după meci.

CFR Cluj are 60 de puncte după 27 de etape în Liga 1 şi este la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc, FCSB.

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare