Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, lovită de ghinion! "Cel mai în formă jucător al echipei" s-a accidentat. Dan Petrescu, anunţ şi despre ce s-a întâmplat cu Debeljuh

CFR Cluj, lovită de ghinion! "Cel mai în formă jucător al echipei" s-a accidentat. Dan Petrescu, anunţ şi despre ce s-a întâmplat cu Debeljuh

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu are, din nou, probleme în atac. Billel Omrani s-a accidentat şi nu a mai făcut deplasarea în Ţările de Jos pentru meciul cu AZ Alkmaar, din grupele Conference League. În schimb, Gabriel Debeljuh a fost luat în lot.

CFR Cluj, fără Omrani cu AZ Alkmaar. Debeljuh a revenit

CFR Cluj îşi joacă ultimele şanse de calificare din grupa de Conference League cu AZ Alkmaar. Din lot va lipsi Billel Omrani, care a suferit o accidentare de ultim moment. El nu a fost luat în lot, dar la echipă a revenit atacantul exilat la echipa secundă. 

După ce l-a supărat pe Dan Petrescu, Gabriel Debeljuh a fost reprimit la prima echipă şi a făcut deplasarea în Ţările de Jos. 

"Din păcate cel mai în formă jucător al echipei, Omrani, nu a putut să facă deplasarea din cauza unei accidentări şi asta e o problemă pentru mine, la cum gândisem eu acest meci. 

Debeljuh a făcut deplsarea, e în lot şi reprimit la antrenamente, mâine va fi în lot. Trebuie să demonstreze că merită să joace la CFR ca orice alt jucător", a declarat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Meciul AZ Alkmaar - CFR Cluj va avea loc, joi, de la ora 19.45.

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujcfr cluj az alkmaardan petrescu 

viewscnt
Articole similare