Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv 1-0, în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Ligii 1, victorie în stilul clasic Dan Petrescu

CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv 1-0, în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Ligii 1, victorie în stilul clasic Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

CFR Cluj a făcut primul pas spre calificarea în turul al treilea UEFA Champions League. Omrani a marcat singurul gol al meciului la mijlocul primei reprize. Imediat, Maccabi putea reveni în meci. Arlauskis l-a blocat însă excelent pe Kandil. La cealaltă poartă, Omrani a avut şansa dublei, dar a ratat incredibil din faţa porţii.

Cea mai mare ocazie de 2-0 a irosit-o Rondon în startul părţii a doua. Atacantul adus de la Mediaş a scăpat singur cu portarul, dar a şutat paralel cu linia porţii. Ultima ocazie le-a aparţinut israelienilor. Arlauskis şi-a salvat încă o dată echipa, iar CFR - Maccabi s-a terminat 1-0.

Returul va avea loc în Israel, marţea viitoare, de la 20:00.

Câştigătoarea acestei duble întâlneşte învingătoarea dintre Celtic (Scoţia) şi Kalju (Estonia).

CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv 1-0 (Omrani 22)

Echipele de start

CFR: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Culio, Bordeianu, Djokovic (Sylla 79) - Deac (Pereira 90+1), Rondon (A. Păun 72), Omrani.
Rezerve: Vâtcă - Costache, Mureşan, Peteleu.
Antrenor: Dan Petrescu.

Maccabi: Gianniotis - Kandil, Piven, Jair Amador, Davidzada - Cohen (Micha 55), Peretz, Glazer, Rikan - Schechter (Atar 83), Ofoedu (Blackman 67).
Rezerve: Tenenbaum - Baltaxa, Andre Geraldes, Barsky.
Antrenor: Vladimir Ivic.


Min. 81: Burcă îşi încearcă norocul cu un şut de la mijlocul terenul, din lovitură liberă, însă mingea trece la câţiva metri pe deasupra porţii lui Gianniotis.

Min. 69: Ocazie Maccabi. Kandil trimite periculos în faţa porţii, din flancul drept, acolo unde aştepta liber Schechter, dar Arlauskis reuşeşte să intervină salvator.

Min. 63: Ofoedu trage puternic din afara careului, însă peste poarta lui Arlauskis.

Min. 49: Ratare incredibilă a lui Rondon. Atacantul CFR-ului a scăpat singur cu portarul Gianniotis, însă a tras paralel cu poarta din poziţie ideală.

Min. 48: Ocazie CFR. Culio pătrunde în stânga şi centrează periculos spre bara a doua, dar Deac nu atacă mingea şi balonul trece paralel cu linia porţii.

Min. 46: Se reia meciul.

Pauză în Gruia.

Min. 45: Ocazie mare pentru Maccabi. Ofoedu trage puternic din demivoleu, din lunghi, mingea trecând puţin peste poarta lui Arlauskis.

Min. 35: Ocazie CFR. Omrani are şansa de a reuşi dubla, după o centrare excelentă venită de la Djokovic, din corner, dar francezul reia pe lângă din unghi.

Min. 34: Schechter îşi încearcă din nou norocul cu un şut din interiorul careului, mingea fiind deviată şi de Djokovic, dar Arlauskis este din nou la post.

Min. 26: Încă o ocazie de gol pentru israelieni. Fundaşul dreapta al lui Maccabi, Kandil, este scăpat din marcaj la o lovitură liberă şi reia periculos, însă Arlauskis are o nouă intervenţie foarte bună.

Min. 23: Ocazie Maccabi. Shechter pătrunde periculos în stânga şi trimite în careu, la firul ierbii, de unde Camora este cât pe ce să trimită în proprie poartă.

Min. 22: GOOOL CFR CLUJ! GOOOL OMRANI! Atacantul francez deschide scorul cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Deac.

Min. 20: Replica israelienilor vine numaidecât. Pe contraatac, Avi Rikan primeşte o pasă excelentă, în stânga, şi şutează din unghi, dar Giedrius Arlauskis este atent şi reţine.

Min. 19: Ocazie mare pentru CFR Cluj. Omrani centrează din stânga, pentru Rondon, aflat în faţa porţii, dar israelienii reuşesc să scoată în corner.

Min. 10: Zece minute scurse din meciul dintre CFR şi Maccabi. Israelienii par să controleze jocul în startul acestui meci. Echipa lui Dan Petrescu joacă prudent.

Min. 1: A început meciul din Gruia.


Jucătorii celor de la Maccabi au ajuns la Cluj. 

Campioana României vine la meciul cu Maccabi Tel Aviv cu moralul ridicat la maximum după ce în urmă cu o săptămână au reuşit să întoarcă soarta dublei cu Astana şi şi-au asigurat calificarea în faza următoare. În plus, în weekend-ul trecut, CFR a învins-o la scor, 4-1, pe nou-promovata Academica Clinceni. 

Maccabi nu a început campionatul, însă în weekend a câştigat primul trofeu al sezonului. Echipa antrenată de Vladimir Ivici a câştigat Supercupa Israelului, după o victorie cu 1-0 împotriva celor de la Yehuda, singurul gol al partidei fiind marcat de Schoenfeld. 

LIVE TEXT | CFR Cluj - Maccabi Tel Aviv, miercuri, de la ora 21:00

Campiona din Israel nu a făcut transferuri cu nume în această vară, în schimb l-a pierdut pe portarul Predrag Rajkovic, cedat la Reims, în Franţa, în schimbul a cinci milioane de euro. 

În cazul în care CFR Cluj se va califica, va juca cu învingătoarea din duelul Celtic - Nomme Kaljiu. În eventualitatea în care CFR Cluj va pierde dubla cu Maccabi Tel Aviv, va juca în turul trei preliminar UEFA Europa League cu învingătoarea dublei dintre Tre Penne (San Marino) şi Suduva (Lituania). 

Meciul CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv, programat, miercuri, de la ora 21.00, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de spaniolul José María Sánchez.

Afla mai multe despre: cfr clujmaccabi tel avivuefa champions league 

viewscnt
Articole similare