Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj pregăteşte deja noul sezon: ”Vor pleca 6-7 jucători!” Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

CFR Cluj pregăteşte deja noul sezon: ”Vor pleca 6-7 jucători!” Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan spune că lotul CFR-ului va suferi câteva modificări importante, deoarece echipa are nevoie să se întărească pentru sezonul următor. Preşedintele campioanei anunţă şi că Dan Petrescu va rămâne în Gruia.

CFR Cluj este noua campioană a României, dar ”feroviarii” nu se culcă pe lauri. Conducerea clubului face deja calculele pentru noul sezon, în condiţiile în care CFR Cluj va juca în preliminariile Ligii Campionilor. Iuliu Mureşan spune că sunt câţiva jucători care nu au dat randament şi vor pleca, dar în locul lor vor fi aduşi alţii. Însă preşedintele campioanei susţine că cel mai bun ”transfer” este faptul că Dan Petrescu va rămâne în Gruia.

”6-7 jucători, nu e o cifră exactă. O să plece câţiva jucători şi o să vină alţii, sper, mai valoroşi în lot. Dar cel mai important e că nu pleacă Dan Petrescu. Dacă rămâne el, avem o stabilitate şi o continuitate în pregătirea foarte bună şi performanţă. Cu el antrenor, nu o să mai am atâtea emoţii cum aş avea cu alt antrenor. Am foarte mare încredere în Dan Petrescu şi că îşi va continua munca la nivel şi mai bun. O să-i aducem câţiva jucători buni, cu care să ne atingem obiectivul de a juca foarte bine şi a ne califica în grupele Champions League”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Pro X.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuiuliu muresanliga 1 

viewscnt
Articole similare