Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj se umple de bani după calificarea în primăvara europeană. Câţi bani încasează campioana României

CFR Cluj se umple de bani după calificarea în primăvara europeană. Câţi bani încasează campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3)

Calificarea în primăvara europeană umple vistieria CFR-ului, dar şi buzunarele jucătorilor. Clubul are asigurate 11.4 milioane de euro, iar jucătorii vor încasa o primă de 5000 de euro pentru calificare, pe lângă cei 20.000 promişi pentru victoriile din grupă.

”În acest meci nu a mai contat nimic, a fost vorba doar de a intra în istorie şi de a ne marca fiecare cariera cu această calificare” a mărturisit fundaşul Andrei Burcă

”Ne-am atins obiectivul, deşi multă lume nu ne dădea nicio şansă. Cred că eram cea mai slab cotată echipă din grupă şi am reuşit un miracol” a declarat Ciprian Deac.

Clujenii îşi vor afla luni adversarul din 16-imile de finală. Nume grele ca Inter, Ajax, Arsenal sau Leverkusen le-ar putea ieşi în cale.

”După toţi adversarii pe care i-am avut, şi dacă e un adversar fantastic sau unul mai abordabil, noi jucăm pentru calificarea mai departe. Dar dacă vine un adversar de genul lui Manchester, ar fi frumos” a mărturisit şi Djokovic.

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare