Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi FCSB, ameninţate de o altă echipă din play-off: "Să se bată pentru titlu şi poate venim noi din spate şi le luăm faţa"

CFR Cluj şi FCSB, ameninţate de o altă echipă din play-off: "Să se bată pentru titlu şi poate venim noi din spate şi le luăm faţa"

Superliga

Comentarii

Oltenii au prins curaj după victoria în faţa Astrei, scor 2-1, prin care au trecut de FCSB în clasament. U Craiova e pe locul secund, cu 29 de puncte, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

VIDEO | Craiova - Astra 2-1

U Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 2-1, în primul meci al etapei cu numărul patru din play-off. Koljic a marcat ambele goluri ale oltenilor, în timp pentru Astra a marcat Raoul Baicu, fost jucător la Craiova.

"Deşi ne-am creat foarte multe ocazii, din nou nu am reuşit să marcăm decât foarte greu al doilea gol. Puteam să închem meciul mult mai repede. Ne este foarte greu să nu avem suporterii alături de noi. Cred că acum dacă se putea juca cu spectatori, stadionul era plin. Uitau de Covid, de tot şi veneau în număr mare", a declarat Nicuşor Bancu. 

Fundaşul stânga a mai spus că U Craiova poate face o surpriză pe finalul play-off-ului, deşi favoritele la titlu sunt CFR Cluj şi FCSB: "Îi lăsăm pe ei să vorbească, să se bată pentru titlu şi poate venim noi din spate şi le luăm faţa", a adăugat căpitanul lui U Craiova.  

Afla mai multe despre: nicusor bancuu craiova 

viewscnt
Articole similare