Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi noul antrenor, perechea perfectă în ochii lui Iuliu Mureşan: ”La CFR e presiune tot timpul, dar lui Şumudică nu i-ar plăcea altfel”

CFR Cluj şi noul antrenor, perechea perfectă în ochii lui Iuliu Mureşan: ”La CFR e presiune tot timpul, dar lui Şumudică nu i-ar plăcea altfel”

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan a discutat despre returul din preliminariile Champions League dintre Borac Banja Luka şi CFR Cluj, încheiat 2-1 şi 3-4 la general.

CFR Cluj a trăit periculos calificarea în al doilea tur al preliminariilor Champions League, deşi returul părea doar o formalitate. Ardelenii aveau un avantaj de 3-1 din tur, însă în Bosnia echipa s-a prăbuşit şi a fost la un pas de eliminare. Decizia UEFA de a anula regula golurilor în deplasare a salvat campioana României, care s-a calificat în prelungiri, dar ar fi fost eliminată direct în baza vechiului regulament.

Chipciu a fost salvatorul CFR-ului, cu un gol de senzaţie marcat în minutul 118. Aripa dreapta a avut parte de un moment de inspiraţie supremă şi a reuşit să aducă accederea în următoarea rundă. O eliminare a clujenilor ar fi putut afecta securitatea slujbei lui Marius Şumudică, având în vedere că CFR-ul mergea în Bosnia cu un avantaj de două goluri.

CFR Cluj şi noul antrenor, perechea perfectă în ochii lui Iuliu Mureşan

Fost oficial în Gruia, Iuliu Mureşan a urmărit partida dintre fosta sa echipă şi Borac Banja Luka. Administratorul special al lui Dinamo a recunoscut că a avut emoţii la 2-0 şi l-a lăudat pe Chipciu pentru golul reuşit. Deşi Şumudică a fost la un pas de dezastru, Mureşan a susţinut că tehnicianul va reuşi să facă performanţe în Gruia, mai ales sub presiunea sub care se află.

”Când m-am uitat eu era 0-0 şi s-a făcut 2-0 repede şi am avut emoţii, dar Chipciu a rezolvat cu o execuţie extraordinară. Asta înseamnă jucătorul cu valoare, care rezolvă pe cont propriu o partidă.

Şi eu mă bazez că la Dinamo sunt jucători care pot face diferenţa prin nişte execuţii şi în fiecare meci e posibil ca o asemenea execuţie să bage trei puncte în clasament şi asta ne dorim.

La CFR e presiune tot timpul, dar lui Şumudică nu i-ar plăcea fără presiune, el sub presiune lucrează mai bine şi se simte în largul lui, aşa că nu-mi fac probleme pentru CFR, sunt convins că se va califica cel puţin în Europa League”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: cfr clujiuliu mureşanmarius şumudicăcfr banja luka 

viewscnt
Articole similare