Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, în pericol de a nu strânge 13 jucători apţi pentru partidele cu UTA şi Roma. Deac şi Hoban, depistaţi pozitiv cu COVID-19

CFR, în pericol de a nu strânge 13 jucători apţi pentru partidele cu UTA şi Roma. Deac şi Hoban, depistaţi pozitiv cu COVID-19

Fotbal

Comentarii

Cu 5 zile înainte de meciul din Europa League cu AS Roma, CFR Cluj este într-o situaţie cu adevărat dificilă.

Potrivit looksport.ro, echipa antrenată de Dan Petrescu cu greu poate alinia 13 jucători pentru meciul de diseară cu UTA şi cel de peste 5 zile cu AS Roma. Deac şi Hoban au fost depistaţi cu COVID la testul făcut vineri de echipă.

În momentul ăsta nu suntem cum aş fi vrut, în lot complet sau măcar 90 la sută. Din păcate jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit. În schimb, au revenit la antrenamente Chipciu şi Vojtus, după ce au avut Covid. În rest, pe Omrani şi Vinicius nu avem cum să contăm nici la meciul cu Roma, ceea ce este o veste foarte proastă. Plus, au apărut alte probleme de lot. Să vedem cât de grave vor fi. Nu aş vrea să zic numele jucătorilor, dar, dacă înainte de meciul de la Roma eram rău, acum suntem şi mai rău.” a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă înainte de meciul din această seară cu UTA.

Marţi are loc o nouă testare COVID impusă de UEFA. ”Mă rog să am jucători la meciul cu Roma. În momentul de faţă avem doar 14 pe lista UEFA. Nu ştiu ce vom face. Dacă vor fi 2-3-4 jucători infectaţi la testul pe care îl vom avea marţi nu cred că ne vom prezenta la meciul cu Roma.” a mai spus Petrescu.

Cestor, Omrani şi Vinicius sunt în continuare accidentaţi şi nu vor putea evoula nici diseară şi nici peste 5 zile cu Roma.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare