Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR îşi poate face un atac stelar din noul sezon! VIDEO | Vârful aşteptat cu braţele deschise la Cluj: "E decisiv!"

CFR îşi poate face un atac stelar din noul sezon! VIDEO | Vârful aşteptat cu braţele deschise la Cluj: "E decisiv!"

Superliga

Comentarii

Informaţia că CFR e interesată de transferul lui Denis Alibec produce entuziasm la Cluj, în condiţiile în care campioana ar putea beneficia de o linie ofensivă spectaculoasă în noul sezon.

Alibec ar putea face cuplu cu golgheterul actualului sezon al Ligii 1, George Ţucudean, într-o echipă care îşi propune calificarea în grupele unei competiţii europene în sezonul viitor, fie că va fi vorba de Liga Campionilor sau de Europa League. În plus, campioana României a realizat şi transferul lui Rondon, de la Gaz Metan Mediaş.

"În momentul de faţă este foarte greu, dar trebuie să ne propunem ca să putem reuşi ceva. Ne vom antrena, sigur vor mai veni jucători, aşa că eu cred în ceea ce ne propunem şi sper ca eu, împreună cu toţi colegii, cu staff-ul, să reuşim să ne calificăm într-o grupă, pentru că e principalul obiectiv", spune Ovidiu Hoban.

Mijlocaşul CFR-ului spune că Alibec ar fi primit cu braţele deschise de jucătorii campioanei.

"Este un jucător bun, un jucător decisiv, dar nu depinde de mine, depinde de antrenor, de conducere şi asta este treaba lor", a declarat Hoban pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alibeccfrtransfer 

viewscnt
Articole similare