Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, lovită de COVID! Gigi Becali are răspunsul: „A făcut Dumnezeu dreptate!”

CFR, lovită de COVID! Gigi Becali are răspunsul: „A făcut Dumnezeu dreptate!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a primit o veste rea înaintea partidei cu FCSB, din Liga 1. Valentin Costache, Gabriel Debeljuh şi Mario Rondon au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Totuşi, problemele la CFR Cluj ar putea fi mai mari, în condiţiile în care virusul s-ar fi putut răspândi şi la alţi componenţi ai lotului lui Edi Iordănescu.

De altfel, antrenorul campioanei României nu a venit la conferinţa de azi. În locul său a vorbit oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco. Edi Iordănescu oricum nu va sta pe banca tehnică la următoarele două meciuri, cu Poli Iaşi şi FCSB.
„A făcut Dumnezeu dreptate şi la CFR Cluj. Cum am făcut eu şi puşcărie.. Mai devreme sau mai târziu face Dumnezeu dreptate peste tot. Mâna lui Mario Camora, henţ-urile tot.. ei plătesc acum. Mâna lui Camora nu o uit toată viaţa mea. Nu ai cum aşa ceva. A văzut cel de Sus. Tot. Băi Edi.. nu se poate. Punctele furate cu Kovacs sunt ale mele, nu au fost punctele CFR-ului. Le-au furat. Totul inventat. Asta este pură mizerie”, a tunat, în direct, la PRO X, Gigi Becali, patronul FCSB-ului.
Program CFR Cluj în sezonul regular

    14 martie: CFR Cluj - CSM Poli Iaşi
    19 martie: FCSB - CFR Cluj
    3 aprilie: CFR Cluj - Dinamo
    10 aprilie: U Craiova - CFR Cluj

COVID-19 le-a provocat coşmaruri celor de la CFR Cluj şi în trecut

În iunie 2020, CFR Cluj a mai avut probleme cu cazurile de COVID-19. Atunci, campioana României a avut nu mai puţin de 10 cazuri confirmate iniţial, dar unele dintre ele s-au dovedit a fi fals pozitive la retestare. Bălgrădean, Golofca, Petrila, Aldea (preparator fizic), Păun, Curelea (secundul lui Dan Petrescu), Sandomierski, Dragotă (om din staff-ul lui Petrescu) şi Djokovic au fost testaţi pozitiv.


 

Afla mai multe despre: gigi becalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare