Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous îşi apără elevul: ”Tavi e un jucător foarte talentat, de care trebuie să avem grijă”

Charalambous îşi apără elevul: ”Tavi e un jucător foarte talentat, de care trebuie să avem grijă”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Chralambous (43 de ani), a prefaţat duelul cu Petrolul şi a vorbit despre Octavian Popescu (21 de ani).

FCSB o va întâlni pe teren propriu pe Petrolul Ploieşti, duminică, de la ora 20:30, în etapa a 29-a din Superligă, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Charalambous îl apără pe Octavian Popescu: ”Poate juca pe toate poziţiile din faţă”

În conferinţa de presă organizată înainte de meciului de pe Arena Naţională, Elias Charalambous a vorbit şi despre situaţia lui Octavian Popescu, jucător ce a fost criticat dur de Gigi Becali.

Antrenorul celor de la FCSB i-a luat apărarea tânărului jucător şi a explicat că are în continuare încredere deplină în acesta.

”Tavi e un jucător foarte talentat, un jucător tânăr de care trebuie să avem grijă. Consider că are calităţi pentru o carieră importantă. Trebuie să fie susţinut, iar eu consider că are tot ce îi trebuie pentru o carieră importantă.

El poate juca pe toate poziţiile din faţă – număr 10, extremă sau vârf. Avem mulţi jucători care pot juca pe mai multe poziţii, aţi văzut asta şi în ultimul meci”, a declarat Charalambous, înaitne de meci.

În clasament, FCSB este liderul Superligii, cu 61 de puncte, în timp ce Petrolul ocupă locul 11, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperligaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare