Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea face al treilea mare transfer al verii. 55 de milioane de euro pentru un jucător al unei rivale din Premier League

Chelsea face al treilea mare transfer al verii. 55 de milioane de euro pentru un jucător al unei rivale din Premier League

Chelsea

Comentarii

Chelsea este foarte aproape de a realiza al treilea mare transfer al verii după venirile lui Hakim Ziyech şi Timo Werner.

Daily Mail scrie că Chelsea este foarte aproape de a ajunge la un acord cu Leicester City pentru transferul fundaşului stânga Ben Chilwell, principala ţintă din mercato a lui Frank Lampard pentru zona apărării. 

Londonezii deja s-au înţeles cu fundaşul naţionalei Angliei, iar sursă menţionată anterior susţine că Leicester ar putea primi aproximativ 55 de milioane de euro pentru fotbalistul crescut în propria academie, ceea ce ar însemna un profit uriaş, în special având în vedere că fosta campioană a Angliei a ratat calificarea în UEFA Champions League. 

În schimb, venirea lui Chilwell la Chelsea ar însemna automat plecarea lui Emerson Palmieri sau a lui Marcos Alonso. Totodată, pentru Leicester ar fi al doilea an consecutiv în care îşi vinde un fundaş pe bani mulţi. Vara trecută, Harry Maguire a devenit cel mai scump fundaş din istoria odată cu transferul la Manchester United. 

Afla mai multe despre: ben chilwellpremier league 

viewscnt
Articole similare