Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea face curăţenie după ce a câştigat Liga Campionilor! Vinde un jucător cu 28 de milioane de euro, alţi patru vor pleca

Chelsea face curăţenie după ce a câştigat Liga Campionilor! Vinde un jucător cu 28 de milioane de euro, alţi patru vor pleca

Chelsea

Comentarii

Proaspăt campioana Europei, Chelsea va face curăţenie în vară, când perioada de mercato se va redeschide. Cel puţin patru jucători vor pleca de pe Stamford Bridge.

Chelsea face curăţenie după ce a câştigat Liga Campionilor!

Chelsea are de gând să-şi cureţe lotul şi să scape de "balast", în vară, odată cu redeschiderea perioadei de transferuri. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a aflat că nu mai puţin de patru jucători vor pleca de pe Stamford Bridge, după ce Thomas Tuchel le-a decis soarta.

Aşadar, Fikayo Tomori, Emerson, Bakayoko şi Zappacosta vor pleca de la campioana Europei în vară. Milan va plăti 28 de milioane de euro pentru Tomori, pe care l-a avut împrumutat timp de un sezon. Milan l-ar putea cumpăra şi pe Olivier Giroud de la Chelsea, cu care poartă deja negocieri.

Zappacosta şi Bakayoko au fost şi ei împrumutaţi, la Genoa, respectiv Napoli şi vor pleca, dar rămâne de văzut dacă actualele lor echipe vor vrea să-i cumpere. Emerson e singurul care nu a fost împrumutat, dar nici utilizat prea mult de Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: chelseacurateniebakayokotomoriemersonzappacosta 

viewscnt
Articole similare