Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea nu se mai opreşte! După Timo Werner şi Ziyech, londonezii discută transferul lui Kai Havertz

Chelsea nu se mai opreşte! După Timo Werner şi Ziyech, londonezii discută transferul lui Kai Havertz

Chelsea

Comentarii

Chelsea pare regina campaniei de transferuri din această vară. Presa din Anglia scrie că londonezii vor să-l transfere şi pe Kai Havertz.

Hakim Ziyech a fost prima lovitură a verii pentru Chelsea Londra. A urmat transferul de senzaţie al lui Timo Werner, indiscutabil unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii la această oră. Iar englezii anunţă că Chelsea nu se va opri aici! Următoarele două ţinte sunt Ben Chillwel şi Kai Havertz.

Bayer Leverkusen cere o sumă uriaşă pentru ”perla” sa, dar Chelsea nu se teme. Roman Abramovic rămâne unul dintre cei mai bogaţi oameni din fotbal, iar afacerea Kai Havertz ar putea include o sumă importantă de bani şi doi jucători la schimb, anunţă presa britanică. Aceeaşi presă care susţine că deja s-au pornit primele discuţii între cele două cluburi.

Coechipierul lui Havertz, brazilianul Wendell, le dă speranţe fanilor The Blues: ”Havertz va învăţa multe dacă va ajunge în Anglia. Eu ştiu că îi place acest campionat şi are dorinţa de a evolua acolo. E chiar un vis pentru el” a mărturisit Wendell.

Chelsea va avea însă o concurenţă serioasă pentru semnătura lui Kai Havertz. Real Madrid, Barcelona şi Manchester United sunt pe urmele puştiului minune de la Bayer. Pe Kai Havertz îl vei putea urmări sâmbătă, de la ora 21:00, în Finala Cupei Germaniei dintre Bayer Leverkusen şi Bayern Munchen, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: kai havertz 

viewscnt
Articole similare