Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea sparge toate recordurile! 133 de milioane de euro pentru cel mai promiţător mijlocaş din Premier League

Chelsea sparge toate recordurile! 133 de milioane de euro pentru cel mai promiţător mijlocaş din Premier League

Chelsea

Comentarii

Moises Caicedo (21 de ani) este aproape de a semna cu Chelsea un contract valabil până în 2031, cu opţiune de prelungire pentru 2032.

Tânărul mijlocaş ecuadorian de la Brighton este aproape de o mutare istorică în Premier League. Jucătorul care a impresionat la în ultimul sezon a fost dorit insistent de mai multe cluburi din campionatul englez.

Arsenal a intrat pe fir în luna ianuarie a acestui an, cu numeroase oferte în jurul sumei de 80 de milioane de euro, dar Brighton nu l-a cedat.

Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamentele echipei din sudul Angliei înspre finalul perioadei de transferuri din ianuarie, sperând până în ultima zi

la un transfer către una din marile echipe din Anglia.

Chelsea şi-a menţinut interesul pentru Caicedo şi în această vară, a intrat într-o adevărată licitaţie cu rivala Liverpool pentru serviciile ecuadorianului.

Liverpool a fost prima care s-a înţeles cu Brighton, dar jucătorul a refuzat echipa pregătită de Klopp. În schimb, acesta a fost tentat de Chelsea şi se află în stagiile finale ale negocierilor cu londonezii.

  • 133 de milioane de euro este suma pentru care s-au înţeles Chelsea şi Brighton
  • 5 milioane de euro a plătit Brighton celor de la Independiente pentru Caicedo în ianuarie 2021

Brighton este aproape de a-şi găsi înlocuitor pentru Caicedo: Carlos Baleba, mijlocaş defensiv camerunez în vârstă de 19 ani. 16 milioane de euro este suma iniţială oferită de Brighton celor de la Lille în schimbul tânărului camerunez, jucător care s-a înţeles deja cu formaţia din Anglia.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare