Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea, tot mai aproape de transferul lui Ben Chilwell, principalul obiectiv al verii

Chelsea, tot mai aproape de transferul lui Ben Chilwell, principalul obiectiv al verii

Chelsea

Comentarii

Conform Daily Mail, Chelsea este tot mai aproape de transferul lui Ben Chilwell, de la Leicester, considerat principalul obiectiv al verii pentru formaţia lui Frank Lampard.

Dorit şi de Pep Guardiola la Manchester City, fundaşul stânga al naţionalei Angliei, Ben Chilwell este tot mai aproape de o mutare pe Stamford Bridge, scrie presa britanică.

Coronavirus poate juca un rol important  în această tranzacţie, scrie Daily Mail, care notează că preţul fundaşului a scăzut de la 80 de milioane de euro, la doar 55 de milioane de euro. Mai exact, Leicester şi-ar fi diminuat conform ultimelor informaţii din pretenţiile financiare, în contextul pandemiei de coronavirus şi a crizei economice care se anunţă la nivel mondial.

De aici încolo, intervine dorinţa fotbalistului, în condiţiile în care atât City, cât şi Chelsea, sunt dispuse să ofere suma de 55 de milioane de euro.

Daily Mail scrie că ar exista deja o înţelegere între clubul londonez şi Ben Chilwell, care ar fi a doua mutare de senzaţie pe piaţa transferurilor pentru The Blues, după Timo Werner. Fundaşul cu 11 prezenţe în naţionala Angliei a fost crescut în academia lui Leicester şi, pe lângă o scurtă perioadă în care a fost împrumutat la Huddersfield, a jucat toată cariera pentru "vulpe", având în palmares şi titlul din Premier League, cucerit în 2016.

Cotat la 40 de milioane de euro, Chilwell este un fan al stilulului tactic al lui Lampard şi vrea să lucreze alături de el la Chelsea, iar manager-ul "albaştrilor" îl doreşte, de asemenea, pe fundaşul stânga. El mai are contract cu Leicester până în 2024 şi ar urma să vină pe Stamford Bridge din această vară. Există posibilitatea ca Chelsea să cedeze şi un jucător la schimb în contul transferului său

Afla mai multe despre: ben chilwell 

viewscnt
Articole similare