Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiajna a pierdut, dar şi-a găsit antrenor! Emil Ursu: "Nu sunt antrenor interimar, am vorbit cu oficialii clubului şi voi pregăti echipa şi în retur"

Chiajna a pierdut, dar şi-a găsit antrenor! Emil Ursu: "Nu sunt antrenor interimar, am vorbit cu oficialii clubului şi voi pregăti echipa şi în retur"

Fotbal intern

Comentarii

Rămasă fără antrenor după plecarea lui Emil Săndoi, Concordia a fost pregătită în această săptămână de Emil Ursu. Antrenorul interimar, însă, are de gând să rămână la Chiajna şi în 2017.

"Eu voi rămâne până la final, chiar şi în retur. Aşa au fost discuţiile cu oamenii din conducere. Echipa a jucat bine la Voluntari, dar fotbalul e nedrept uneori. Noi trebuia să câştigăm acest meci, l-am dominat, am avut un joc mai bun. Am avut trei ocazii rarisime, iar fotbalul nu te iartă. Pe Melinte l-am introdus special în faţa fundaşilor, să închidă jocul mai bine. El trebuia să rupă jocul la Cernat, l-a lăsat să avanseze şi ne-a executat. Urmează o pauză de două săptămâni, am timp să cunosc mai bine echipa, să îi palpez mai bine, iar la meciul cu Steaua să jucăm bine şi să spargem gheaţa" , a declarat antrenorul Concordiei, Emil Ursu, pentru Dolce Sport.

"Eram convins că se va termina 0-0. Dar din păcate am pierdut la ultima fază. Toţi suntem vinovaţi, se putea evita şi faza asta. Dar am şi ratat, dacă marcam la ocaziile pe care le-am avut, puteam câştiga. Noi am venit să câştigăm, am stat bine în teren şi ne-am făcut ocazii pe contre. Dar ar fi fost bun şi un egal. Cernat e unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, a făcut diferenţa prin această execuţie" , a declarat Raul Costin.


"Am făcut un meci foarte bun, am avut ocazii clare de gol. Dar ar fi fost bun şi un punct. Însă a venit acea execuţie din final. Am avut ocazii mai clare decât ei. Cred că ne lipseşte acea scânteie, să reuşim să marcăm. E frustrant să avem seria aceasta de rezultate. Trebuie să ne revenim cât mai curând" , a fost concluzia lui Marian Cristescu.

FC Voluntari a învins pe propriul teren cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care golul a fost marcat de Florin Cernat în minutul 90+3. VIDEO AICI

viewscnt
Articole similare